FOTO/VIDEO Alen Vitasović napravio sjajnu feštu kao odličan uvod u “Ludi Badnjak u Opatiji”

Vitasović je tako napravio odličan uvod u sve ono što Opatijce i njihove brojne goste očekuje tijekom cijelog utorka na sam Badnjak, a radi se o manifestaciji “Ludi Badnjak u Opatiji” koji donosi punih 18 sati zabave, najavio je Zoran Zdelar, ispred organizatora iz tvrtke OFC Agency.

Opatija – Legendarni Ča-Valovac Alen Vitasović sinoć je nastupio ispred opatijske tržnice u sklopu Adventa na Mrkate. Iako je termin radi lošeg vremena bio pomaknut s petka na ponedjeljak, brojni odaziv publike nije izostao, a osim na platou ispred mrkata veliki broj posjetitelja koncert je pratio s nogostupa na suprotnoj strani cesti.

– Svi skupa imali su za Vitasovića i njegov sjajni dvosatni nastup samo riječi hvale. Izveo je sve svoje brojne hitove, a oduševio je i svojom izvedbom legendarne pjesme “Purple Rain” od Princea. Vitasović je tako napravio odličan uvod u sve ono što Opatijce i njihove brojne goste očekuje tijekom cijelog utorka na sam Badnjak, a radi se o manifestaciji “Ludi Badnjak u Opatiji” koji donosi punih 18 sati zabave. Bit će to, prema svemu sudeći, fešta kakvu Opatija dugo ne pamti u tom razdoblju godine, a ispred opatijske tržnice održavat će se program tijekom cijelog dana i noći u utorak, 24. prosinca, najavio je Zoran Zdelar, ispred organizatora iz tvrtke OFC Agency.

Pred opatijskom tržnicom tijekom dana i noći održavat će se vrlo bogati program koji će otvoriti u 9 sati gradonačelnikova zakuska uz podjelu 500 porcija bakalara na gulaš, fritule i vino te glazba po izboru DJ Vedrana.

– U 10 sati počinje nastup klape Kastav, a od 13 sati na pozornicu će izaći Tamburaški sastav Crescendo. Trubački sastav Gypsy Universal Band Bulgaria sa svirkom kreće u 16 sati, nastup benda Xfinity predviđen je u 19 sati, a u 21:30 kreće ‘Luda noć opatijskih diskoteka uz light show’, a nastupaju DJ Miro Paušić / Luca Montecchi, DJ Vladimir Vengust Bowie i DJ Ervin Capo. Na Badnjak, 24. prosinca, od 17 sati za sav promet zatvara se i Ulica maršala Tita ispred opatijske tržnice, sve kako bi Opatija neometano uživala u zabavi do ranih jutarnjih sati, zaključio je Zoran Zdelar.

Alen Vitasović Napravio Sjajnu Feštu Kao Odličan Uvod U “Ludi Badnjak U Opatiji”

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
error: Content is protected !!