FOTO: Antonela i Đani s ljubavlju, Štimung bend za štimung @ Matulji, Mune

Nakon što je subotnji koncert Antonija i Duleta zaključio program Tramontana, u nedjelju navečer pred matuljskom zgradom Općine koncertom Đanija Stipaničeva i Antonele Malis otvoren je program Trifonija Music. Istovremeno, u Munama se dva dana feštalo uz Štimung band.

Matulji, Mune – Koncertna poslastica pod nazivom ”Antonela i Đani s ljubavlju”, iza kojeg se skrivala večer everegreena u izvođenju Antonele Malis i Đanija Stipaničeva, otvorila je u nedjelju navečer pred zgradom Općine program Trifonija Music, u sklopu kojeg nas očekuju još jazz i blues večer idućega petka i subote.

Tijekom sat i pol koncerta sopranistica Antonela i tenor-bariton Đani, praćeni od strane maestra Vladimira Babina, pred ispunjenim gledalištem izvodili su neke od najpoznatijih svjetskih i domaćih evergreena, kao što Vivo per lei, Beautiful Maria of My Soul, Vjeruj u ljubav, Seranada Opatiji… Ugodno i romantično večernje druženje nije pokvarilo niti loše vrijeme praćeno vjetrom, a koncert je zaključen i dugotrajnim bisom.

Ovog vikenda svoj su blagdan – Mandalenine – proslavile i Mune. U dva dana natiskalo se brojnih događaja među kojima se izdvaja nogometna utakmica između ekipa ”starih” i ”mladih”, predavanje Roberta Doričića o obiteljima Velih Muna te kulturno-umjetnički program uz nastup zborova s Liburnije i iz Istre, a oba dana programa završila su zabavom i plesom uz Štimung band.

[nggallery id=323]

Ivan Mellor / Liburnija.net
Foto: David K. / Foto Luigi

error: Content is protected !!