[FOTO/VIDEO] Atraktivni mečevi domaćih boraca obilježili 13. Opatija Fight Night

Protivnici Opatijcima bili su iz klubova Punch it iz Pule, Combat gyma iz Labina te Svetog Mateja iz Viškova.

Opatija – 13. izdanje borilačke manifestacije Opatija fight night održano je jučer u sportskoj dvorani Marino Cvetković. Hibridno izdanje manifestacije tako je privuklo stotinjak gledatelja koji su se sukladno epidemiološkim mjerama smjestili u dvorani dok su ostali ljubitelji kick boxinga imali prilike manifestaciju pratiti u online prijenosu preko internet platforme Novinet.hr i croring.com.

Večer je otvorena javnim sparingom između Amela Dizdarevića i Salahudina šukea koji su pokazali borbenost i priuštili dvije sadržajne runde koje su bile sjajan uvod u nastavak večeri. U prvom natjecateljskom meču večeri Leon Devčić i Mateo Prelesnik unatoč borbenosti bili su podjednaki pa su suci nakon tri runde odlučili da je meč neriješen. Sanel Halačević upisao je pobjedu protiv Leonarda Sabattia, kao i Roko Benić koji je bio bolji od Nikole Gojanija, a posebnost ovog meča je bila odluka sudaca da se održi i četvrta runda. Ian Priskić i Jan Frivarski također su okončali meč u kojem se nije proglasio pobjednik, dok je Ivan Polić upisao pobjedu protiv Paola Grubiše.

– Vremena nisu naklonjena održavanju borilačkih evenata, ali želja nam je ipak bila zadržati tradiciju koju imamo već dulje od jednog desetljeća u Opatiji te omogućiti borilačkim fanovima da još jednom pogledaju naše talentirane mlade borce uživo, poručio je glavni trener OFC-a, Mladen Kranjčec te apostrofirao da je trenutno manifestacija Opatija Fight Night najdugovječnija profesionalna borilačka manifestacija u Hrvatskoj koja traje sad već punih 13 godina.

Kako su protekli mečevi pogledajte u priloženom video isječku i velikoj fotogaleriji…

Atraktivni Mečevi Domaćih Boraca Obilježili 13. Opatija Fight Night

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank