FOTO/VIDEO Atraktivni mečevi obilježili 11. Opatija Fight Night u prepunom Centru Gervais

Patrik Rapaić u drugoj rundi je sjajnim high kickom nokautirao Hajdarevića, a Žeželić je morao predati meč u drugoj rundi nakon što mu je iskočilo rame. Veliku fotogaleriju i video isječak pogledajte u nastavku…

Opatija – 11. godinu zaredom Opatija je ugostila borilački spektakl Opatija Fight Night koji se i ovog puta održao u klubu Centra Gervais. Veliki interes publike te atraktivni mečevi obilježili su i 11. izdanje ove popularne sportske manifestacije. Brojna publika u klubu Gervais, imala je prilike pogledati sedam mečeva i jednu MMA prezentaciju koju su odradili Dino Anđelković i Ivan Polić.

Mauricio Jozić i Armando Rossman održali su sparing bez pobjednika, dok je Dževad Muftić bio bolji od Bruna Goluba. Vanja Dumitrov pobijedio je Tomislava Sliškovića, a Gašper Kustrin bio je bolji od Vladimira Vujadinova. Patrik Rapaić u drugoj rundi je sjajnim high kickom nokautirao Hajdarevića, a Žeželić je morao predati meč u drugoj rundi nakon što mu je iskočilo rame, a pobjedu je upisao Alessandro Fiamengo, dok je u meču Bajić i Škapik, pobjedu odnio Zlatko Bajić.

Atraktivni Mečevi Obilježili 11. Opatija Fight Night U Prepunom Centru Gervais

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net