FOTO, VIDEO: Bajkom na ledu otvoreno klizalište u Opatiji

Posjetitelji su mogli uživati i u ponudi štandova, prekrasnih malih drvenih kućica, na kojima su se nudili kuhano vino, punč i vruća čokolada, kobasice, razne rakije te prigodni božićni darovi. Narednih dana na Ljetnoj pozornici će se odvijati bogat program u kojem će gotovo svakodnevno u 18.00 sati. Veliku fotogaleriju s otvorenja te video isječak pogledajte u nastavku teksta…

Opatija – Bajkom na ledu za djecu i odrasle ”Alisa u zemlji čudesa“ službeno je otvoreno klizalište na opatijskoj Ljetnoj pozornici. Mnogobrojnim ”velikim i malim“ posjetiteljima obratio se gradonačelnik Ivo Dujmić koji je iskazao zadovoljstvo što je Ljetna pozornica postala Zimska pozornica te zahvalio organizatorima manifestacije ”Zima u Opatiji“ Festivalu Opatija, Turističkoj zajednici Grada Opatije, Hrvatskom muzeju turizma te agenciji Kvarner Touristik.

Ledena bajka u izvedbi zagrebačkog klizačkog kluba ”Medo“ uzbudljivim koreografijama na ledu oduševila je sve prisutne, pogotovo one najmlađe. Odličnom glazbom, scenografijom i veselim kostimima mali klizači djevojčica Alisa, Bijeli Zec i njihovi prijatelji odveli su gledatelje u šarenu zemlju gdje je sve moguće i igra traje čitave dane. Nakon Bajke na ledu mnogobrojni mališani okušali su se u klizanju, a pridružila im se i direktorica TZ Suzi Petričić.

Posjetitelji su mogli uživati i u ponudi štandova, prekrasnih malih drvenih kućica, na kojima su se nudili kuhano vino, punč i vruća čokolada, kobasice, razne rakije te prigodni božićni darovi. Narednih dana na Ljetnoj pozornici će se odvijati bogat program u kojem će gotovo svakodnevno u 18.00 sati sudjelovati razne opatijske udruge, gosti iz Klagenfurta i Salzburga, Gradsko kazalište lutaka iz Rijeke te klizački klubovi iz Zagreba.

Klizalište će biti otvoreno od ponedjeljka do četvrtka od 11.00 do 21.00 sat, a petkom, subotom i nedjeljom od 11.00 do 22.00 sata sve do 27. prosinca, uz iznimku 24. prosinca kada se zatvara u 17.00 sati te na sam Božić, kada će biti zatvoreno.

Liburnija.net TV – Ledena čarolija – otvorenje klizališta @ Opatija

[nggallery id=503]

Kristina Tubić / Liburnija.net
Foto: David K. / Foto Luigi

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net