[FOTO/VIDEO] Balinjerada jača od dažja i korone – Održano spontano okupljanje i kalevanje

Uz škerci i nemotarije nakratko su se brige i korona problemi stavili sa strane.

Opatija – Spontano okupljanje ispred hotela Bristol rezultiralo je jednim od najboljih opatijskih druženja u posljednje vrijeme. Bez ikakvih službenih obavijesti, razglasa, glazbe i što je najbitnije bez političara u prvom redu, obilježena je 38. Balinjerada koje ustvari nije bilo.

Monopatini, karići unjuli i dvojki, amerikanska vozila. Dule, Silvana, Barbara, Emil, ekipa iz DS&PD, Gojko, Tiho, na pozaune Žele, na armunike Salpa, ča znači da su bili – si ki rabe bit.

Uz škerci i nemotarije nakratko su se brige i korona problemi stavili sa strane. Podrška nije izostala niti od brojnih vozača koji su trubili u znak podrške ovom spontanom okupljanju.

Druženje je prekinula policija koja je uz obavijesti upozorenja zaključila ovo spontano okupljanje. Iako je bilo kratko, ali slatko, ono najbitnije je da užanca ni prekinuta.

Također, vrijedi istaknuti da je daž leval ko z kabla, a kako je Dule rekal da se ispada za sve dosadašnje Balinjerade koje su na Lontošnju nedeju bile pošteđene kišnih kapi.

Balinjerada Jača Od Dažja I Korone – Održano Spontano Okupljanje I Kalevanje

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
error: Content is protected !!