[FOTO/VIDEO] BK Pojane najbolji na 26. memorijalnom turniru Danijel Kalčić

Nakon uvodnog govora predsjednika kluba Aleksandra Korića turnir je otvorio gradonačelnik Opatije Fernando Kirigin kojemu su članovi kluba uručili jedan prigodni poklon.

Veprinac – 26. memorijalni turnir Danijel Kalčić održan je prošle subote na boćalištu Umejčina. Pozivu organizatora iz BK Veprinac odazvalo se 12 ekipa, a najbolji su bili natjecatelji BK Pojane. Drugo mjesto osvojio je BK Opatija, treće BK Veprinac, a četvrto BK Roč. Najbolji izbijač bio je Neno Matković (BK Liganj), a koštador Franko Uljanić (BK Veprinac).

– Nakon jednega leta pauze radi COVID-a uspjeli smo storit turnir. Igrale su se trojke s jednun rezervun, a ekipe su bile z Liburnije i Istre. Za svih smo osigurali marendu, obed i večeru, a posebna zahvala semi sponzori i svemi člani ki su pomogli klubu da se ova manifestacija uopće more održat, poručio je predsjednika kluba Aleksandar Korić koji je uz gradonačelnika Opatije Fernanda Kirigina otvorio turnir. Kako je proteklo otvorenje i što su Korić i Kirigin poručili provjerite u priloženom video isječku…

BK Pojane Najbolji Na 26. Memorijalnom Turniru Danijel Kalčić

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
error: Content is protected !!