FOTO/VIDEO: Blues večer prožeta izvrsnom svirkom – Riccardo Staraj, Midnight Blues Band i gosti ‘rasturili’ Gervais @ Opatija

Kako je izgledala ova blues večer prožeta izvrsnom svirkom, provjerite u velikoj foto-galeriji i video-prilozima u nastavku!

Opatija – Drugo izdanje sada već redovitog siječanjskog koncerta Riccarda Staraja i Midnight Blues Banda – „Opatija on Blues 2“ – ispunilo je centar Gervais „plavim notama“ u izvedbi izvrsnih glazbenika okupljenih u ovu liburnijsku „supergrupu“ i odličnih gostiju koji su toj glazbenoj priči dali jedan sasvim novi ton.

Blues standardi i poetski recitali s albuma Midnight Blues Banda izmjenjivali su se na set-listi, a uz Starajev vokal, obilježili su ih Mauro Staraj na klavijaturama, Tomislav Goluban na usnoj harmonici te CYBORGIX4E75 koji je dodao elektronsku glazbu i video-art, ali se i pridružio kolegama za instrumentima.

Zvučnu sliku zatvorili su članovi Midnight Blues Banda, odreda vrsni instrumentalisti – Marko Sedlak na gitari, Jure Prša na basu, Edi Lazarić na bubnjevima i Josip Rubinić na trubi.

Kako je izgledala ova blues večer prožeta izvrsnom svirkom, provjerite u velikoj foto-galeriji i video-prilozima u nastavku!

 

Blues Večer Prožeta Izvrsnom Svirkom – Riccardo Staraj, Midnight Blues Band I Gosti ‘rasturili’ Gervais @ Opatija

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net