FOTO/VIDEO Božićna bajka u Parku prirode Učka: Omiljeni djedica stigao u svoju snježnu rezidenciju na Poklonu

Iako je izostao topot konja, dolazak djedice u pratnji vilenjaka uz glasni HOHOHO bio je najočekivaniji zvuk danas poslijepodne, a kako je proteklo druženje na Poklonu provjerite u velikoj fotogaleriji i video isječku…

Poklon – Za ovogodišnji dolazak Djeda Božićnjaka u svoju učkarsku rezidenciju sve se idealno poklopilo. Snježni pokrivač koji je zagrnuo Učku, Mali Učkarići, učenici osnovnih škola iz Veprinca i Lupoglava te mali ribari ŠRD-a Zubatac iz Lovrana, s nestrpljenjem su čekali najdražeg djedicu, koji je i ove godine ‘potegnuo’ iz daleke Laponije i privremeno uselio u svoju rezidenciju na Poklonu.

Iako je izostao topot konja, dolazak djedice u pratnji vilenjaka uz glasni HOHOHO bio je najočekivaniji zvuk danas poslijepodne, a da sve bude savršeno, pobrinuo se djedica, koji je osim darova donio i snijeg.

Zabavni program obuhvatit će kreativnu radionicu izrade Božićnih čestitki i prirodoslovne radionice, a pravi obiteljski blagdanski ugođaj upotpunit će prigodna ugostiteljska ponuda.

Božićna bajka može se posjetiti u petak od 16 do 19 sati te u subotu i nedjelju od 13 do 19 sati, kada svi mališani koji žele prišapnuti Djedu Božićnjaku svoje blagdanske želje mogu doći na Poklon.

Božićna Bajka U Parku Prirode Učka: Omiljeni Djedica Stigao U Svoju Snježnu Rezidenciju Na Poklonu

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net