FOTO/VIDEO Brojne Opatijke vježbale s Mariom Mlinarićem

Kako je proteklo aktivno nedjeljno jutro uz trening Maria Mlinarića provjerite video prilogu i fotogaleriji u nastavku teksta…

Opatija – Vikend ispunjen sportskim aktivnostima nastavljen je jučer s treningom na opatijskoj plaži Slatina. Tom prilikom najpoznatiji hrvatski trener i motivator Mario Mlinarić odradio je trening za brojne posjetiteljice koje nisu propustile započeti dan s fizičkom aktivnošću, a sudeći po interesu program je i više nego pogođen.

Vježbanje pod budnim okom magistra kineziologije koji spada među najbolje motivatore i zagovornike zdravog načina života idealan je način za stvaranje dobre pripreme za samostalne fizičke aktivnosti, a sudjelovanje na treninzima, koji svake nedjelje počinju u 10 sati, je besplatno.

Svi zainteresirani posjetitelji svoju formu mogu iskušati na humanitarnoj trail utrci „Noćna rika Carmen Sylva“ sa startom na kupalištu Slatina u subotu 14. ožujka u 20 sati. Umjesto kotizacije za utrku skupljat će se donacije za Udrugu osoba s invaliditetom Grada Opatije, a nakon prolaska kroz cilj staze duge 7 kilometara koja prolazi šumskim šetalištem Carmen Sylva, nastavit će se druženje uz DJ-a na Slatini.

Tjedan dana kasnije, u subotu 21. ožujka održat će se radionica osobnog razvoja „Ljubav i zahvalnost“, koju će voditi bioterapeut Damir Manola, u Kulturnom domu Zora s početkom u 16 sati. Broj mjesta je ograničen te je potrebna prethodna prijava putem weba www.damirmanola.com.

Mario Mlinarić Trening U Opatiji

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank

U OKU KAMERE Nordijskim hodanjem otvorena manifestacija, danas ne propustite vježbanje s Mariom Mlinarićem

error: Content is protected !!