FOTO, VIDEO: Četiri tenora oduševila prepunu Drašku rivu @ Mošćenička Draga

Sinoćnji nastup bila je izuzetna prilika da drška publika čuje ove virtuoze, a četiri slavuja ispraćena su dugotrajnim pljeskom i ovacijama te velikim vatrometom točno u ponoć… Djelić atmosfere pogledajte u priloženom video isječku te u velikoj fotogaleriji na ovom linku

Mošćenička Draga – Prepuna draška riva sinoć je svjedočila iznimnom koncertu koji su održali najpoznatiji hrvatski tenori. Đani Stipaničev, Marko Škugor, Vladimir Garić i Marko Pecotić-Peco čine kvartet tenora, jedinstveni spoj klapskih, pop i opernih izvođača.

Solo izvedbe su se izmjenjivale sa zajedničkim interpretacijama te su sve redom dovodile razdraganu publiku do glazbene ekstaze. Zaigrano i ležerno, ali nimalo izvedbeno lake partiture izvrsni tenori prošetali su nas kroz poznate arije opera i opereta, melodije iz popularnih mjuzikala te poznate evergreene iz cijeloga svijeta. Uz sjajnu glazbenu pratnju matičnog banda pjevači su demonstrirali visoku profesionalnu i umjetničku kvalitetu.

Simpatičnim crticama u pauzama između pjesama, nasmijavali su publiku osvojivši je poznatim dalmatinskim šarmom, a ona im je uzvraćala gromoglasnim aplauzima. Pozitivna atmosfera očitovala se i u opetovanim sudjelovanjem publike u brojnim refrenima koje su zajednički otpjevali.

Sinoćnji nastup bila je izuzetna prilika da drška publika čuje ove virtuoze, a četiri slavuja ispraćena su dugotrajnim pljeskom i ovacijama te velikim vatrometom točno u ponoć…

Djelić atmosfere pogledajte u priloženom video isječku te u velikoj fotogaleriji na ovom linku

N. Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!