ERSTE AD

[FOTO/VIDEO] Chefovi Srdoč, Skoko i Sinožić održali panel raspravu za učenike Ugostiteljske škole Opatija

Što smo sve doznali na panelima provjerite u priloženom video prilogu…

Ika – Na Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu danas su održane dvije panel rasprave pod nazivom Ulaganje u izvrsnost za turizam u budućnosti. Rasprave su održane u sklopu obilježavanja 92. rođendana Ugostiteljske škole Opatija i u sklopu projekta RCK recept koji se financira iz Europskog socijalnog fonda. To je ujedno i jedan od prvih panela koji će se održavati u iduće tri godine.

U prvoj panel raspravi su govorili chefovi Sandi Srdoč, chef restorana “Nebo”, David Skoko, prava hrvatska zvijezda kuharskog zanata, ali i umjetnosti, vlasnik konobe “Batelina” u Banjolama pored Pule i Tino Sinožić, najmlađi chef u hrvatskoj voditelj restorana hotela Navis u Voloskom koji je nedavno bio i učenik opatijske Ugostiteljske škole. Oni su tijekom dvosatnog panela s učenicima vrlo iscrpno izmijenili iskustva te ih upoznali s čarima, tajnama pa i teškim dijelom njihovog posla.

U drugoj panel raspravi posvećenoj ugostiteljskom posluživanju govorili su Franko Lukež, Zoran Lukić i Domagoj Trusić. Pogledajte u prilogu što smo doznali na panelima.

Za kraj dodajmo da su sve prisutne pozdravile dekanica FMTU-a Sandra Janković, ravnateljica Ugostiteljske škole Opatija Sibila Roth, zamjenica gradonačelnika grada Opatije Kristina Đukić i pročelnica UO za odgoj i obrazovanje PGŽ Edita Stilin.

Chefovi Srdoč, Skoko I Sinožić Održali Panel Raspravu Za Učenike Ugostiteljske škole Opatija

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
error: Content is protected !!