FOTO/VIDEO Compressport triatlon okupio brojne natjecatelje, ove nedjelje na rasporedu MTB Učka climb @ Mošćenička Draga

Kako je protekla sportska nedjelja u Dragi provjerite u velikoj fotogaleriji i priloženom video isječku…

Mošćenička Draga – Prošle nedjelje u Mošćeničkoj Dragi sve je bilo podređeno sportu odnosno Compressport triatlonu – otvorenom prvenstvu Hrvatske u sprint triatlonu i paratriatlonu. Trčanje, plivanje i vožnja bicikle istisnule su promet iz centra mjesta te pretvorile prometnice, šetnice i plažu u natjecateljska ‘borilišta’. Natjecateljski program otvorio je Mini akvatlon nakon kojeg je startao sprint triatlon koji je uključivao 750 metara plivanja, 20 km vožnje bicikle i 5 km trčanja, a utrka se bodovala za triatlon kup Hrvatske u U19 i apsolutnoj kategoriji.

Nakon triatlona, ljubitelji biciklizma imaju prilike okušati se u utrci MTB Učka climb koja će se održati 9. lipnja. Prijave i podizanje startnih brojeva počinje u 9 sati na Rivi, u 10:35 sati zakazan je brifing, a u 11 start utrke. Time limit utrke je u 15 sati, a sat vremena nakon predviđeno je proglašenje i ručak.

Kako najavljuju organizatori, iz BBK Team Rodeo i Turističke zajednice općine Mošćenička Draga, MTB Učka climb je utrka koja vas neće ostaviti ravnodušnima.

– Iz Mošćeničke Drage, malog i toplog turističkog mjesta pa sve do Vojaka, samog vrha Učke, vodimo vas stazama koje će vam predstaviti pravi izazov i na cilju nagraditi s pogledom na Kvarnerski zaljev i Istarski poluotok. Osvojiti njen vrh Vojak, želja je mnogih, ali učiniti to na najbrži mogući način je nešto posve drugo. U ovom trećem izdanju nudimo vam i nešto izmijenjenu stazu s više makadama i kao takva nije pogodna za cestovne ili gravel bicikle. Pretprijave će se vršiti na ovom linku do petka 7. lipnja u 23:59 sati. Startnina pokriva organizaciju utrke, troškove sudačke i mjerne službe, medicinskog i pomoćnog osoblja na stazi, startni broj, bon za topli obrok nakon utrke i bogat startni paket, najavili su organizatori.

 

Compressport Triatlon Okupio Brojne Sportaše @ Mošćenička Draga

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
error: Content is protected !!