FOTO/VIDEO Dan žena u Opatiji – Tony i publika jači od koronavirusa

Serena Calderara / PodUčkun.net

Koncert je započeo s pjesmom Kada žena zavoli, a mogli su se čuti i razni hitovi iz njegove duge karijere poput Ti, Ja sam zaljubljen, Nek’ ti bude ljubav sva, Samo ljubav, Čovjek od leda, 23.prosinac, Caruso i mnoge druge.

Opatija – Sinoć je u KTC Gervais povodom Međunarodnog dana žena održan akustični koncert Tonyja Cetinskog.  Ovaj dvosatni koncert započeo je s druženjem popularnog pjevača u foajeu gdje su se obožavatelji mogli fotografirati, ali i odabrati koju pjesmu žele čuti. Naime, Tony je pjevao pjesme koje su posjetitelji odabrali, što je bilo zaista simpatično.

Koncert je započeo s pjesmom Kada žena zavoli, a mogli su se čuti i razni hitovi iz njegove duge karijere poput Ti, Ja sam zaljubljen, Nek’ ti bude ljubav sva, Samo ljubav, Čovjek od leda, 23.prosinac, Caruso i mnoge druge. Uz već prepoznatljive Tonyjeve zabavljačke trenutke i izvrsnu komunikaciju s publikom, koncert je prošao u jednom ležernom i opuštajućem tonu.

Kroz razgovor s publikom prisjetio se i legendarnog Olivera Dragojevića te je upravo pjevajući njegove pjesme Što to bješe ljubav i Cesaricu završio svoj koncert. Prepuna dvorana, uglavnom ženske populacije uz ‘šest i pol muškaraca’, kako je istaknuo Tony, uživala je u svakoj njegovoj izvedbi. Vjerujemo da će ovaj Dan žena ostati u lijepom sjećanju mnogim ženama koje su sinoć bile dio ove prekrasne Tonyjeve priče.

U nastavku pogledajte video isječak i fotogaleriju koju smo pripremili za vas…

Dan žena U Opatiji – Tony I Publika Jači Od Koronavirusa

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
error: Content is protected !!