FOTO, VIDEO: Dule, Silvana i Edi predstavili novi album @ Opatija

Liburnija.net: Edni, Silvana, Dule i Nikola… @ Vila Angiolina

Bonaca izdavanjem novog albuma ‘Cevul od porta’ proslavila 35 godina djelovanja. Kako je protekao happening u vili Angiolini provjerite u velikoj fotogaleriji u nastavku teksta, dok video isječak objavljujemo uskoro.

Opatija – Kada su Duško i Silvana Jeličić skupa s Edijem Lazarićem i još nekolicinom entuzijasta krenuli u studio i snimili ‘Mačka z Voloskega’ vjerojatno nisu ni slutili kakvu lavinu događaja su pokrenuli. Bend nazvan jednostavno i po domaći – Bonaca – postao je institucija našeg kraja.

I eto, 35 godina i tisuće nastupa kasnije, Bonaca je premijerno izvela nekoliko pjesama s novog CD-a. U krcatoj Vili Angiolini, u kojoj su se unatoč lošem vremenu okupili brojni prijatelji i fanovi grupe, održano je predstavljanje novog nosača zvuka. Uz Bonacu su pred brojnim posjetiteljima nastupili i klapa Vinčace i Antonio Krištofić, a sve skupa vodio je Nikola Peršić. Kako je istaknuo, brojni su ljudi pomogli izdavanje ovog CD-a, što samo govori koliko je Dule u srcima svih stanovnika Liburnije i šire.

Novi album, ‘Cevul od porta’, će se već od danas moći kupiti na svim novinskim kioscima u Primorsko-goranskoj i Istarskoj županiji po popularnoj cijeni od 49 kuna, a na njemu su zabilježene 22 pjesme. Detalje o samom albumu možete saznati na ovom linku

Za kraj dodajmo da su promociju uveličali mnogi glazbenici, prijatelji i kolege, a glazbenu podršku pružili su dečki iz klape Vinčace i Antonio Krištofić.

Liburnija.net TV – Duško Jeličić Dule – Mačak z Voloskega – promocija albuma @ Opatija

Liburnija.net TV – Duško Jeličić Dule promocija albuma ‘Cevul od porta’

[nggallery id=508]

Foto i tekst: David K. / Foto Luigi