[FOTO/VIDEO] Dvjestotinjak natjecatelja nastupilo na Prvenstvu Hrvatske u kickboxingu @ Opatija

Zlatnim odličjem može se pohvaliti Ian Priskić koji je postao juniorski prvak Hrvatske nakon tri ostvarene pobjede prekidom, a treba istaknuti kako mu je ovo bio prvi izlazak na natjecanje.

Opatija – Po prvi puta u proteklih godinu dana, Sportska dvorana ”Marino Cvetković“ protekle nedjelje ugostila je jedno veće sportsko natjecanje u zatvorenom prostoru na najvišoj razini.

Na Prvenstvu Hrvatske u kickboxingu uz poštivanje svih propisanih epidemioloških mjera nastupilo je 200-tinjak boraca iz 37 klubova iz svih dijelova države. Na dva borilišta tijekom cijelog je dana održana čak 121 borba, a natjecanje u suorganizaciji OFC – Opatija Fight Cluba, Hrvatskog kickboxing saveza i Kickboxing saveza Primorsko – goranske županije otvorio je opatijski gradonačelnik Fernando Kirigin koji je tom prilikom iskazao zadovoljstvo što se u dvorani ponovno održava jedno nacionalno natjecanje.

Domaći borci iz redova OFC-a ostvarili su izuzetno dobre rezultate, a zlatnim odličjem može se pohvaliti Ian Priskić. Postao je juniorski prvak Hrvatske nakon tri ostvarene pobjede prekidom, a treba istaknuti kako mu je ovo bio prvi izlazak na natjecanje. Srebrne medalje osvojili su Leon Devčić, Blerim Ismaili i Ivan Polić, dok je brončanu medalju osvojio Sanel Halačević.

Kako je proteklo otvorenje i nekoliko mečeva pogledajte u nastavku teksta…

Dvjestotinjak Natjecatelja Nastupilo Na Prvenstvu Hrvatske U Kickboxingu @ Opatija

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
error: Content is protected !!