[FOTO/VIDEO] Fenomenalan nastup Urbana & 4 oduševio publiku na Crekvini

U svakom slučaju i publika i Urban sa svojom četvorkom rado će se sjećati ovog nastupa, koji je za rastanak ‘umjesto riječi donio miris mjeseca’.

Kastav – Damir Urban i njegova četvorka nastupili su sinoć na prepunoj Crekvini, a koncertom kultnih riječkih rokera nastavljeno je netom otvoreno 30. Kastafsko kulturno leto. Saša Markovski (klavijatura), Sandi Bratonja (bas, gitara, harmonika), Luka Toman (gitara) i Marko Bradaschia (bubanj) predvođeni fenomenalnim Urbanom, oduševljavali su publiku energijom i emocijom koju su im pružili.

Izostanak nastupa uzrokovan aktualnom pandemijom donio je dodatni motiv koji je publici isporučio fenomenalni koncert na Crekvini koji je otvorenom singlom ‘Pseća oluja’, a nastavljen akustičnim ‘Sutra ćemo pričati’ i ‘Nitko osim nas’. Nastavak nastupa donio je hitove ‘Odlučio sam da te volim’, ‘Div’, ‘Dirigent’, ‘Moja’, ‘Ruke’, ‘Kuća sjećanja’, ‘Glas jeka’, ‘Moja voda’, ‘Iskra’, dok je vrhunac uslijedio hitovima ‘Mjesto za mene’, ‘Mala truba’ i ‘Astronaut’ s kojima je band zaslužio i stajaće ovacije od strane publike.

U pomalo neobičnoj situaciji za rock koncert, u kojoj publika sjedi na svojim stolicama, a band stoji (oni stariji vjerojatno se prisjećaju sjajnog nastupa u Teatru Fenice pred petnaestak godina), Urban prokomentirao da im ne zamjere ako nešto ne odrade kako treba, obzirom da im je bio drugi samostalni nastup u posljednjih godinu dana.

U svakom slučaju i publika i Urban sa svojom četvorkom rado će se sjećati ovog nastupa, koji je za rastanak ‘umjesto riječi donio miris mjeseca’.

Damir Urban I četvorka Oduševili Publiku Na Prepunoj Crekvini @ Kastav

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank