FOTO/VIDEO Festival Kvarner nastavljen koncertom za pamćenje – Ludwik Sarski Orchestra u Amerikanskim vrtovima oduševio publiku

Kako je izgledao koncert s najljepšim pogledom na Kvarner provjerite u velikoj fotogaleriji i video isječku…

Opatija – Sjajne izvedbe, predivna lokacija i impresivan pogled obilježili su sinoćnji koncert ‘Ludwik Sarski Orchestra’ koji je nastupio u sklopu ovogodišnjeg korona izdanja Festivala Kvarner.

Multiinstrumentalisti Damian Szymczak, kojeg je vjerna publika mogla prepoznati kao klarinetista u Purpur in Jeans projektu i Piotr Tomala predstavili su se sjajnim programom u kojem su kombinirali jazz, ragtime, tango, swing i klezmer. Za one koji nisu imali mogućnosti pogledati njihov sinoćnji nastup večeras će imati prilike za popravni te poslušati ih na Ljetnoj pozornici. Naime, Ludwik Sarski Orchestra izvodi koncerte komorne glazbe i glazbu uživo uz projekcije nijemih filmova Bustera Keatona, Charliea Chaplina, Romana Polańskog i drugih. Večeras će ovaj zanimljiv duo izvoditi glazbu uživo uz poznati film Charlieja Chaplina CITY LIGHTS u sklopu ovogodišnjeg Liburnia Film Festivala.

Kako je izgledao koncert s najljepšim pogledom na Kvarner provjerite u velikoj fotogaleriji i video isječku…

Festival Kvarner Nastavljen Koncertom Za Pamćenje – Ludwik Sarski Orchestra U Amerikanskim Vrtovima Oduševio Publiku

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
error: Content is protected !!