FOTO/VIDEO Festival Voloskana ispunio Volosko glazbom, umjetnošću i izvrsnom gastronomijom

Brojni kulinarski „čarobnjaci“, glazbenici i umjetnici osvojili su svaki kutak starog ribarskog naselja, pretvorivši čitavo mjesto u pozornicu za uzbudljivu priču koja je osvojila sva osjetila posjetitelja.

Volosko – Umjetnošću, glazbom i gastronomijom odisalo je jučer Volosko zahvaljujući novom festivalu Voloskana, kojim je zaključeno i ovogodišnje izdanje Gourmet priče Opatijske rivijere. Brojni kulinarski „čarobnjaci“, glazbenici i umjetnici osvojili su svaki kutak starog ribarskog naselja, pretvorivši čitavo mjesto u pozornicu za uzbudljivu priču koja je osvojila sva osjetila posjetitelja.

Glavnina programa odvijala se na tri središnje lokacije. Na placi Romano posjetitelje je zabavljao Vedran Ružić Jazz Trio, a svi zainteresirani mogli su pogledati i izložbu ateljea Mala soba u kojoj opatijski slikar i kontrabasist djeluje sa svojim kolegicama.

Na Velom mulu tijekom večeri izmjenili su se DJ-i San Suono, Super Sayian i Alisa Kukić-Stanić, a uz izložbi slika i fotografija, pažnju je plijenila projekcija grafičkog video-dizajna. Na Malom mulu nastupili su Luka Jenuš i Katarina Jurić duo, a program je upotpunila izložba slika, instalacija i fotografija te Reinkarnacija. Gastronomska ponuda svoje je mjesto pronašla na vaterpolskom platou, a programi su se odvijali i u Mandraću, na Puntici te lounge baru Boem.

Kako je sve to proteklo, provjerite u našoj fotogaleriji.

Festival Voloskana Ispunio Volosko Glazbom, Umjetnošću I Izvrsnom Gastronomijom

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
error: Content is protected !!