FOTO/VIDEO Gelato Sisters održale odličan nastup i oduševile publiku u Amfiteatru @ Matulji

Band po završetku nastupa nije skrivao zadovoljstvo kako su primljeni u Matuljima, a posebno ih je veselilo što su imali publiku koja voli kvalitetnu glazbu.

Matulji – Sjajan premijerni nastup održao je zagrebački sastav Gelato Sisters predvođen sjajnim pjevačicama – Sanjom i Nedom Parmać te Janom Valdevit.

Glazba s kojom su se predstavile publici u matuljskom Amfiteatru žanrovski se proteže u periodu od početka 20. stoljeća pa sve do današnjih hitova koji su pobojani svevremenskim retro zvukom i skladnim troglasjem izvrsnih pjevačica na tragu odličnog projekta Postmodern Jukebox. Predstavile su novi retro val koji je obuhvatio singlove kao što su Boogie Woogie Bugle Boy, In the mood, All about the jazz, Lollipop, Perfect (Fairground Attraction), I will survive, Hit the road Jack, Walk like an Egyptian, ali i splet naših pjesama koje su uključivale hitove poput Pelin i med, Teške boje, Terca na tišinu i brojne druge…

Band po završetku nastupa nije skrivao zadovoljstvo kako su primljeni u Matuljima, a posebno ih je veselilo što su imali publiku koja voli kvalitetnu glazbu.

– Super je bilo, stvarno smo zadovoljne. Publika je bila sjajna, a posebno nas je dojmilo što su aplaudirali nakon svakog sola koja su izvodili naši kolege iz banda. Nadamo se da ćemo i naredne godine nastupiti na ovom predivnom mjestu, pogotovo što ćemo do tada imati finiširan album na hrvatskom, na kojem će se naći poneka autorska pjesma, ali i brojne obrade, poručile su Sanja, Neda i Jana po završetku nastupa.

Naredni nastup također će obilježiti jedna sjajna vokalistica, jedna od najvećih diva hrvatske glazbene scene – Radojka Šverko. Nastup ove iznimne pjevačice koja će nastupiti sa svojim pratećim sastavom na čelu s profesorom Vladimirom Babinom zakazan je za nedjelju, 16. kolovoza u 21 sat.

Gelato Sisters Održale Odličan Nastup I Oduševile Publiku U Amfiteatru @ Matulji

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
error: Content is protected !!