FOTO, VIDEO: Glazbena priča ljubavi i prijateljstva @ Kastav

kaliopi_edin_karamazov_sm…u nastavku teksta pogledajte kratki video isječak s koncerta Kaliopi i Edina Karamazova, a klikom na ovaj link pogledajte foto galeriju s Crekvine…
…to je naše prijateljstvo, doživljaji, padovi, uspjesi, sreće, nesreće, prijatelji, neprijatelji…
Kastav – U prekrasnom ambijentu kastavske Crekvine, jučer je publici Kastavskog kulturnog leta, predstavljen zajednički album, Edina Karamazova i Kaliopi, pod nazivom – ”Oblivion“ album ljubavi i prijateljstva.
Na istoimenom albumu zabilježen je spoj različitog vremena, kulture, tradicije te prijateljstva, a već od prve odsvirane note publika je osjetila da će ova večer biti ispunjena veličanstvenim glasom Kaliopi i prekrasnim gitarističkim bravurama Edina Karamazova .
– Srž je svega ono nešto naše. Ono što smo Edin i ja petnaest godina od našeg poznanstva dijelili. To je naše prijateljstvo, doživljaji, padovi, uspjesi, sreće, nesreće, prijatelji, neprijatelji. Ali u suštini na kraju postoji samo jedna riječ koja opisuje ovaj album, to je ljubav, kazala je Kaliopi u uvodnom obraćanju publici.
Tijekom koncerta dvoje vrhunskih umjetnika kastavskoj publici predstavili su skladbe sa svojeg zajedničkog albuma “Oblivion”. Uz Edina i Kaliopi ovu prekrasnu večer upotpunili su Ema Stein na gitari i Mario Ivelja na kontrabasu.
Koncert je popraćen burnim aplauzom poslije svake skladbe, a sretna i ozarena lica mnogobrojne publike, još jednom su dokazala da znaju prepoznati prave glazbene poslastice, i naravno – uživati u njima.
Djelić atmosfere s koncerta pogledajte u video isječku koji smo pripremili za vas.
Liburnija.net TV – Kaliopi i Edin Karamazov @ Kastafsko kulturno leto

Nikola Cvjetović / Liburnija.net
Foto: Damir Zamaklar

error: Content is protected !!