FOTO/VIDEO Glazbeno–scenska predstava Oštija nasmijala rasprodanu kastavsku Crekvinu

‘Ni lepo ča je lepo, nego ča se kemu pjaža’ ili ‘nekega pjaža vrčina, a nekega ča je nutra’ samo su neke od izreka koje su svoje mjesto našle u filmićima koji su prikazani u sklopu predstave.

Kastav – Smijeh je ove godine očito glavni lajtmotiv grada na brege što je dokazala i sinoćnja premijera glazbeno – scenske predstave Oštija održane u sklopu ovogodišnjeg Kastafskog kulturnog leta.

Zoran Kinkela Mežnjar, Damjan Grbac, Andy Cech, Zoran Ravnić, Dražen Turina Šajeta, Duško Jeličić Dule, Mario Lipovšek Battifiaca i Irena Grdinić pred prepunim auditorijem na Crekvini predstavili su domaće izreke ili aforizme u različitim formama – od filmića, glume i glazbe.

‘Ni lepo ča je lepo, nego ča se kemu pjaža‘ ili ‘nekega pjaža vrčina, a nekega ča je nutra’ samo su neke od izreka koje su svoje mjesto našle u filmićima koji su prikazani u sklopu predstave. Svoj obol dali su i inicijatori Oštije, koji su odglumili pojedine skečeve, dok su im se pridružili i gosti, a sve pod voditeljskom palicom Dražena Turine Šajete, koji je za ovu priliku bio majstor ceremonije.

Inicijator predstave kastavski jazz glazbenik Damjan Grbac, a kako je proteklo druženje na Crekvini provjerite u priloženom video prilogu i velikoj fotogaleriji…

Glazbeno – Scenska Predstava Oštija Nasmijala Rasprodanu Kastavsku Crekvinu

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank

 

error: Content is protected !!