FOTO/VIDEO Huk sa sjevera ponovo se širi Rujevicom – Armada se vratila navijanju na domaćim tribinama

Svoj povratak na tribine popratili su transparentima „Gladni pobjeda“, „Krepat na molat“ te „Sami protiv svih“ napisanog na glagoljici, ali i bučnim skandiranjem.

Rijeka – Armada se vratila navijanju na tribinama Rujevice. Nakon što su na prošloj, gostujućoj utakmici RIjeke u Varaždinu najavili da će se navijačka pjesma ponovo čuti s riječkog sjevara te kasnije i priopćenjem kojim su pozvali navijače na utakmicu protiv Lokomotive, svoje su najave danas i ispunili te pomno isplaniranom koreografijom napunili sjevernu tribinu Rujevice.

Svoj povratak na tribine popratili su transparentima „Gladni pobjeda“, „Krepat na molat“ te „Sami protiv svih“ napisanog na glagoljici, ali i bučnim skandiranjem. Podsjetimo, bojkot su članovi Armade proglasili zbog imenovanja Igora Bišćana trenerom Rijeke, a Renata Pilipovića njegovim pomoćnikom, nakon toga zahtjevali su da se Pilipovića udalji s klupe prve ekipe, a kao ispunjenje svojih zahtjeva doživjeli su odlaskom dvojca iz kluba i njihovim premještajem u izbornički stožer mlade hrvatske reprezentacije.

error: Content is protected !!