FOTO/VIDEO Izložbom i prigodnim nastupom u galeriji Laurus obilježen Dan općine Lovran

U sklopu ‘otvorenja izložbe’ i obilježavanja Dana općine nastupio je operni pjevač Slavko Sekulić, u pratnji harmonikaša Mihalja Ivkovića, a izveli su skladbe ‘Mom zavičaju’ Vjekoslava Kneževića i ‘Serenadu’ Josipa Hatzea.

Lovran – Izložba fotografija ‘Slike, bajke’ autorice Jasne Šikanje od nedavno krase zidove galerije Laurus. Izložba je postavljena povodom obilježavanja Dana općine Lovran, a može se pogledati na njihovom službenom profilu. Također, u sklopu ‘otvorenja izložbe’ i obilježavanja Dana općine nastupio je operni pjevač Slavko Sekulić, u pratnji harmonikaša Mihalja Ivkovića, a izveli su skladbe ‘Mom zavičaju’ Vjekoslava Kneževića i ‘Serenadu’ Josipa Hatzea.

– Odlučila sam izložiti fotografije koje su sve redom nastale u Lovranu, ili u blizini, posljednjih nekoliko godina. Na njima nema previše prepoznatljivih i atraktivnih lovranskih prizora. Izabrala sam one fotografije koje govore o suštini, o pravoj prirodi našeg mjesta. U rasponu od svjetla do tame, kopna i mora, ništa dramatično, ni bura ni jugo, ništa, samo materija od koje je moje mjesto satkano, istaknula je Jasna Šikanja dok postav izložbe potpisuje Melita Sorola Staničić.

 

error: Content is protected !!