FOTO/VIDEO Izvrsnim nastupom Gustafa okončano lovransko izdanje Marunade

Nakon lovranskog vikenda glavna događanja ovog vikenda sele se na Dobreć, a zatim u Liganj. Kako je proteklo jučerašnje druženje u Lovranu provjerite u fotogaleriji i video isječku…

Promocija projekta ”Ča translate“ tvrtke Unikom d.o.o. nastavljena je na Marunadi. Cilj ovog sjajnog projekta je popularizacija čakavskog narječja i to tako da se kroz prijevod riječi ili cijelih fraza iz čakavskog dijalekta u engleski pokaže koliko je zapravo bogatstvo naizgled malog čakavskog dijalekta u usporedbi s globalnim, velikim i općeprihvaćenim engleskim jezikom.

Lovran – Nakon vrućeg nastupa Lidije Bačić i Dellboysa, ovogodišnje izdanje Marunade okončano je jučer izvrsnim nastupom legendarnih Gustafa. Edi i kompanija za posjetitelje Marunade priredili su svoju ‘tradicionalnu štalu’ po kojoj su poznati i izvan granica naše zemlje.

Uz večernji program, tijekom dana je u Lovranu bilo mnoštvo sportskih, kulturnih i zabavnih događanja, uz već standardnu gastronomsku ponudu koju je ove godine obogatio Mustaćon, pivo od maruna jedinstvene recepture koje je proizvedeno u suradnji s općinom Lovran te ga je moguće probati u lovranskim ugostiteljskim objektima.

Ljubitelji maruna ipak nisu ostali praznih ruku, jer nekoliko stotina kilograma ove šumske delikatese moglo se kupiti pečeno po cijeni od 20 kuna za mjericu ili sirovo po cijeni od 60 kuna po kilogramu, a nisu izostale niti poznate slastice od maruna. Vrijedi istaknuti i vrijedne članove Udruge osoba s invaliditetom grada Opatije koji su predstavili svoje radove brojnim posjetiteljima. Na prigodnom štandu prodavali su suvenire koje su izradili sa svojim mentorima, ali i predstavili aktivnosti koje se provode u udruzi.

Nakon lovranskog vikenda glavna događanja sele se ovog vikenda na Dobreć, a zatim u Liganj.

 

 

Izvrsnim Nastupom Gustafa Okončano Lovransko Izdanje Marunade

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
error: Content is protected !!