FOTO/VIDEO Izvrsnom svirkom domaćih snaga otvoreni EuropeanJazzDays i JazzTimeRijeka

FOTO/VIDEO Izvrsnom svirkom domaćih snaga otvoreni EuropeanJazzDays i JazzTimeRijeka

Jed Beckers Group

Epidemiološka situacija spojila je dva projekta u višednevnu glazbenu poslasticu za ljubitelje jazz glazbe, a večeras su „led probili“ Spart Jazz Quintet, Jed Becker’s Group feat. Elvis Stanić te Alba&Leo u sklopu Europskih dana jazza. Veliku fotogaleriju i video isječak pogledajte u nastavku teksta…

Alba&Leo

Rijeka – Export na Delti bio je večeras ispunjen sjajnom glazbom, a isti scenarij ponavljat će se sve do kraja tjedna. Za to su „krivci“ dva jazz festivala koja se održavaju kao jedna povezana manifestacija – EuropeanJazzDays (Europski dani jazza) i JazzTimeRijeka.

Epidemiološka situacija spojila je dva projekta u višednevnu glazbenu poslasticu za ljubitelje jazz glazbe, a večeras su „led probili“ Spart Jazz Quintet, Jed Becker’s Group feat. Elvis Stanić te Alba&Leo u sklopu Europskih dana jazza.

Spart Jazz Quintet

Tri odlična glazbena sastava, pretežito s liburnijskog područja, pružila su tri različita pogleda na jazz glazbu, sva tri vrlo uzbudljiva i zanimljiva za publiku koja se okupila pred „kupolom“ na Delti.

Sutra se EuropeanJazzDays nastavljaju uz svirku Zvonimir Radišić TRIJA i Love Runners Banda, a nakon toga kreće JazzTime Rijeka. Prvog dana festivala, u petak, publika će uživati u nastupima Marko Ramljak Banda, Joe Kaplowitz „Organic Intelligence“ trija i B’s FUNstallationa, dok su za subotu na pozornici ispred Exporta najavljeni Robert Mikuljan quintet, Levačić/Kralj/Pavić Trio, Sterptet.

Izvrsnom Svirkom Domaćih Snaga Otvoreni EuropeanJazzDays I JazzTimeRijeka

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
error: Content is protected !!