FOTO, VIDEO Jake domaće snage na Mrkatu i Grooversi kod Šporera uveli Opatijce u Novu 2019. godinu

Dvostruki program dočeka Nove godine – ispred Šporera posjetitelje je u 2019. godinu uvela ekipica iz banda Grooversi, dok je centralni doček na tržnici prošao veselo uz Šajetu, Maura Staraja i La bandu, Buleta i Bonacu te Martinu Majerle, a sve je bilo okrunjeno velikim vatrometom.

Opatija – Pjesma, ples i veselje ispunili su sinoć Opatiju s brojnim posjetiteljima koji su veselo uplovili u 2019. godinu.

Kod Špoorera cijla večer pripala je Grooversima koji su u svom prepoznatljivom štihu rasplesali i zabavili brojnu publiku, među kojom je bilo i stranih gostiju. Strani i domaći hitoviu redali se se jedan za drugim, a kako se približavala ponoć atmosfera je bila sve veselija. Uz zajedničko odbrojavanje s publikom i prigodnim vatrometom, tulum je potrajao do dva ujutro uz glasan poziv na bis.

Na Mrkatu je zagrijavanje odradio Dule sa svojom Bonacom, posljednji sat u staroj godini pripao je Šajeti i bendu, dok se nešto prije ponoćne čestitke na binu popeo Mauro Staraj sa svojom La Bandom.   Kao pojačanje Mauru i bendu pridružila se i Martina Majerle koji su zajedničkim snagama zabavljali publiku do službenog fajrunta u dva sata, dok je na Ljetnoj pozornici publiku probranim hitovima zabavljao DJ Vedran.

Uz velike domaće i strane hitove, u odličnoj i opuštenoj atmosferi feštalo se na otvorenom do ranih jutarnjih sati, a nakon službenog ”fajrunta”, zabava se nastavila u zatvorenim prostorima.

Jake Domaće Snage Na Mrkatu Te Grooversi Kod Šporera Uveli Opatijce U Novu 2019. Godinu

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
error: Content is protected !!