FOTO/VIDEO Jako nevrijeme praćeno olujnim vjetrom koje je pogodilo gornji matujski kraj rušilo stabla i krovove

Osim uklanjanja crjepova i raščišćavanja crjepova, izašli su na intervencije uklanjanja srušenih stabala u Lipi, Rupi, Ičićima pokraj cestarske kuće Veli Brgud, dok su Mošćeničkoj Dragi morali ispumpavati jedan podrumski prostor.

Matulji – Gornji matuljski kraj, odnosno mjesta Pasjak, Šapjane, Brce, Lipa i Rupa našli su se na udaru jake fronte koja je donijela jak vjetar i obilnu kišu.

Kao posljedica ove fronte oštećeni su deseci krovova, a na tri kuće srušilo se stablo dok su manje štete prisutne su diljem mjesta.

Kako nam je u kratkom razgovoru potvrdio zapovjednik Javne vatrogasne postrojbe Gordan Filinić od 15 sati na terenu je, s tri vozila, devet vatrogasaca iz JVP Opatija i DVD Kras Šapjane, a uz njih na intervenciju su izašli i djelatnici HEP-a jer su Pasjak, Šapjane, Brce, Lipa i Rupa bili bez električne energije.

Osim uklanjanja crjepova i raščišćavanja crjepova, izašli su na intervencije uklanjanja srušenih stabala u Lipi, Rupi, Ičićima, Lovranšćini, pokraj cestarske kuće Veli Brgud, dok su Mošćeničkoj Dragi morali ispumpavati jedan podrumski prostor.

KAOS U RIJECI – link

Jako Nevrijeme Praćeno Olujnim Vjetrom Koje Je Pogodilo Gornji Matujski Kraj Rušilo Stabla I Krovove

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank