FOTO/VIDEO Karatistica Darija Šnajder i ju-jitsu šampion Iris Blidar najbolji sportaši Kastva

Najboljim sportskim klubom proglašeno je Školsko sportsko društvo Zvirić, najboljim sportskim djelatnikom košarkaški trener Eugen Tončinić, dok je priznanje za dugogodišnjeg sportskog djelatnika dobio Vojmir Zamlić. Posebno priznanje Grada Kastva dobio je Josip Barnjak.

Darija Šnajder (Karate klub Kastav)

Kastav – Izbor najboljih sportaša grada Kastva, koji je okupio kastavsku sportsku kremu i ljubitelje aktivnog života u sportskoj dvorani Matija Katalinić, protekao je u znaku japanskih borilačkih vještina. Naime, najboljom sportašicom proglašena je Darija Šnajder, članica Karate kluba Kastav, a najboljim sportašem Iris Blidar, član Ju-jitsu klub Kastav.

Devetnaestogodišnji Blidar 2018. godine proživio je najuspješniju godinu u svojoj desetogodišnjoj karijeri – prvo je u ožujku bio najuspješniji junior na Otvorenom prvenstvu Hrvatske u grapplingu (verzija ju-jitsu natjecanja bez kimona), a u studenom je osvojio i seniorsko Prvenstvo Hrvatske, kao prvi junior u povijesti ovog sporta koji se okitio državnom seniorskom titulom.

Iris Blidar (Ju jitsu klub Kastav)

Darija Šnajder proglašena je i Kastavkom mjeseca svibnja prošle godine zbog svojih sportskih uspjeha – samo u tom mjesecu je osvojila 1. mjesto na turniru „Krk kup 2018.“ i 1. mjesto na turniru „Rijeka cup 2018.“ te tako nastavila nizati vrhunske rezultate u protekloj godini. Ranije je osvojila 1. mjesto na Prvenstvu Hrvatske u kategoriji mlađih kadetkinja, 2. mjesto na Balkonskom prvenstvu u Beogradu, 1. mjesto na 19. Opatija kupu, 1. mjesto na Prvenstvu Regije 2018. u Poreču, 1. mjesto na TAD CUP 2018…

Najboljim sportskim klubom proglašeno je Školsko sportsko društvo Zvirić, a najuspješniji mladi sportaši su Matija Volčanšek (Košarkaški klub Kastav) i Lucija Hrgović (Odbojkaški klub Kastav). Najboljim sportskim djelatnikom imenovan je košarkaški trener Eugen Tončinić, dok je priznanje za dugogodišnjeg sportskog djelatnika dobio Vojmir Zamlić. Posebno priznanje Grada Kastva dobili su Josip Barnjak, „srebrni“ juniorski košarkaški reprezentativac, koji je također lani ponio titulu Kastavca mjeseca, Ema Barać iz Odbojkaškog kluba Drenova, Andrea Kosanović iz kluba sinkroniziranog plivanja Aqua Maris, Neo Ćiković iz Triatlon kluba Matulji te Društvo sportske rekreacije Gym Dance.

Karatistica Darija Šnajder I Ju-jitsu šampion Iris Blidar Najbolji Sportaši Kastva

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank

 

error: Content is protected !!