ERSTE AD

FOTO/VIDEO Karneval je stigao u Lovran: Mile Banditić je na pale, a mjestom vlada maškarano ludilo

Dok se ispred Kule za dobar štimung pobrinul grupa Bonaca, uz lovranske pusne kumpanije te lovransku glabzu, unutar kule održana je multimedijalna pusna izložba koju su priredili Boris Kačić, Albano Vučetić, Višnja Laginja, Saša Jantolek, Melita Sorola i Marko Žele, ali i glazbeni program DiscoPust, odnosno maškarani ples uz elektronsku glazbu.

Lovran – Mile Banditić najnoviji je „stanovnik“ Lovrana, a kako se i pristoji uvaženom gospodinu, dobio je istaknuto mjesto u samom središtu mjesta. Doduše, Mile nije čovjek od „krvi i mesa“, već od „slame i štrace“, ali to ipak ne znači da ne „griješi ljudski“ – bit će odgovoran za sve loše što se Lovrancima (a, očito, i Zagrepčanima) u protekloj godini dogodilo, a kako u krivicu nema sumnje, tako će biti i spaljen na Pepelnicu.

Iz ovog uvoda jasno je svima koji „štimaju užanci“ da je Mile Banditić novi lovranski Pust, čijim je dizanjem na pal pred Galerijom Laurus danas i službeno počeo program Karnevala u Lovranu. Tradicionalnu ceremoniju ove je godine „začinio“ i dodatan program pod nazivom „KulKarneval“ u sklopu programa EPK, koji je u događanja na Trgu Slobode – podizanje Pusta i karnvalske zastave te nastup Puhačkog orkestra Lovran – povezao s aktivnostima u Kuli.

Dok se ispred Kule za dobar štimung pobrinuo Dule i Bonaca, uz lovranske pusne kumpanije te lovransku glabzu, unutar kule održana je multimedijalna pusna izložba koju su priredili Boris Kačić, Albano Vučetić, Višnja Laginja, Saša Jantolek, Melita Sorola i Marko Žele, ali i glazbeni program DiscoPust, odnosno maškarani ples uz elektronsku glazbu.

Veliku fotogaleriju i dva popratna video priloga pogledajte u nastavku…

Karneval Je Stigao U Lovran: Mile Banditić Je Na Pale, A Mjestom Vlada Maškarano Ludilo

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
error: Content is protected !!