FOTO/VIDEO “Koga briga” plivački maraton okupio 69 natjecatelja

FOTO/VIDEO “Koga briga” plivački maraton okupio 69 natjecatelja

Najbrži natjecatelji...

Odazvao se i paratriatlonac Antonio Franko koji će predstavljati Hrvatsku na Olimpijskim igrama u Tokiju. I ove godine, po četvrti put, plivao je zamjenik riječkog gradonačelnika Marko Filipović.

Zamjenik gradonačelnika Marko Filipović

Rijeka – Humanitarni “Koga briga” plivački maraton, kao dio programa “Kultura življenja”, projekta Kantrida Europski kvart kulture 2020. održan je danas na dionici od dva kilometra od Kantride do plaže Ploče i nazad.

Maraton je kolokvijalno nazvan “Od prasca do prasca”, a Damjan Grdašanić prvi je stigao za 30 minuta. Zatim su ciljem prošli Nikša Stanojević i Fabijan Grdašanić. U ženskoj konkurenciji najbolja je bila Ana Bobanović.

Ukupno se natjecalo 69 plivača. Odazvao se i paratriatlonac Antonio Franko koji će predstavljati Hrvatsku na Olimpijskim igrama u Tokiju. I ove godine, po četvrti put, plivao je zamjenik riječkog gradonačelnika Marko Filipović.

I ovogodišnja akcija kao i prošlogodišnja bit će posvećena prikupljanju sredstava za robotizirani egzoskelet, iznimno skupocjenoj opremi za rehabilitaciju osoba s najtežim oštećenjima. Druženje se po završetku maratona nastavlja uz Kantriderse.

“Koga Briga” Plivački Maraton Okupio 69 Natjecatelja

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
error: Content is protected !!