FOTO, VIDEO: Koktelsi i D’Beni band rasplesali, raspjevali i razveselili prepun dom Permani

koktelsi_d_beni_band_maskarani_centar_permani_2017_01

Ljubitelji pusta iz svih krajeva naše regije, otoka, Istre i susjedne Slovenije ispunile su prostor doma i velikog šatora veselim pjevanjem i originalnim maskama. Video isječak pogledajte u nastavku, a veliku fotogaleriju s prve večeri u Domu Permani pogledajte na ovom linku

koktelsi_d_beni_band_maskarani_centar_permani_2017_1_01

Permani – Otvorenje maškaranog centra Permani i ove godine obilježila je ogromna gužva vesela atmosfera i kreativne maske.

I ove godine čast da otvore pusne fešte pripala je ekipi iz Koktelsa i D’Beni banda koji su se neumorno izmjenjivali na bini do ranih jutarnjih sati, jedno s prekidom za dodjelu nagrada najboljim maskama.

Uz provjerene hitove iz svih kreatvnih faza, Koktelsi su ovom prilikom predstavili i dio materijala s novoobjavljenog albuma ‘Ča bi rekla Nona’, dok je ekipa iz D’Beni banda posegnula za nekoliko stvari iz Danijelove dugogodišnje karijere i razveselila stare fanove.

koktelsi_d_beni_band_maskarani_centar_permani_2017_2_01

– Lepo je prit malo va mir zada bine. Ovo su i maškare i stampedo, a više je judi va zrake nego ča smo mi. Permani pucaju po šaveh, živio pust, živjele maškare. Drugu subotu vidimo se va Maškarenen centre Grobnik va Čavleh, a vjerojatno još ki put i va Permaneh, rekao nam je Nikola Peršić iz Koktelsa po završetku fešte u Permanima.

No, nije samo kreativna bila ekipa ispred šanka i na bini, već i osoblje, koje se potrudilo urediti prostor i dati mu malo drugačiji štih. Tako je unutrašnjost doma pretvorena u ljetnu oazu, s palmama, jedrima i ostalim ljetnim radostima, dok je šator odiše zimskom atmosferom i milijunima bobica stiropora umjesto snijega.

Video isječak pogledajte u nastavku, a veliku fotogaleriju s prve večeri u Domu Permani pogledajte na ovom linku

koktelsi_d_beni_band_maskarani_centar_permani_2017_4_01

N. Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!