FOTO/VIDEO Koncert u izvedbi Davida Danijela ‘Najljepše pjesme Julia Iglesiasa’ oduševio posjetitelje @ Lovran

David se predstavio s pjesmama po kojima je Julio Iglesias prepoznatljiv, pjevao je na španjolskom, engleskom, talijanskom, njemačkom i francuskom, a tijekom večeri pridružili su mu se i gosti – gitarist David Trkulja te plesači Fabris i Daria iz „Plesnoga centra Studio“ iz Pule koji su dodatno zagrijali atmosferu.

Lovran – Emotivne ljubavne balade i zarazni plesni latino ritmovi u izvedbi sjajnog Davida Danijela ispunili su sinoć park iznad lovranskoga mula. Naime, u organizaciji općine Lovran održan je samostalni koncert mladog opatijskog pjevača pod nazivom “Najljepše pjesme Julia Iglesiasa” posvećen velikom španjolskom romantičaru.

David Trkulja i David Danijel

David se predstavio s pjesmama po kojima je Julio Iglesias prepoznatljiv na svjetskoj sceni, pjevao je na španjolskom, engleskom, talijanskom, njemačkom i francuskom, a tijekom večeri pridružili su mu se i gosti – gitarist David Trkulja te plesači Fabris i Daria iz „Plesnoga centra Studio“ iz Pule koji su dodatno zagrijali atmosferu.

Između pojedinih glazbenih brojeva publika je mogla čuti izabrane ljubavne stihove Pabla Nerude u čitanju prof. Marijane Trinajstić što je pridonijelo ugođaju na koncertu.

Plesni gosti iz Pule

– Tijekom svojih nastupa u 10 godina bavljenja glazbom često sam nailazio na slušatelje koji bi napominjali da ih glasom podsjećam na Julia Iglesiasa. Moram priznati da u početku nisam poznavao njegov bogati repertoar, osim nekoliko najpoznatijih pjesama, pa sam s vremenom počeo sakupljati njegove CD-e i otkrio koliko mi taj stil odgovara, od predivnih melodija, tekstova, aranžmana. U svoje sam nastupe i koncerte postupno uvrštavao i nešto iz njegova repertoara. No, za ovaj koncert bilo je teško odabrati pjesme, tj. sažeti 50 godina karijere u cca. sat vremena, ali mislim da sam napravio dobar odabir u kojem je svatko pronašao nešto za sebe, istaknuo je David Danijel.

Koncert U Izvedbi Davida Danijela ‘Najljepše Pjesme Julia Iglesiasa’ Oduševio Posjetitelje @ Lovran

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
error: Content is protected !!