FOTO, VIDEO: Ksenija Prohaska – Sings the Blues @ Matulji

‘Duša nije ni crna ni bijela, ni žuta ni crvena. Duša jednog čovjeka nema boju i zato svaki čovjek može glumiti sudbinu svakog drugog čovjeka, bez izvanjskog prerušavanja, ako se srcem pripovijeda o osobi čije je srce blisko našem srcu’. Kako je protekla blues večer u Matuljima pogledajte u video isječku i velikoj fotogaleriji u nastavku teksta.

Matulji – Priča o Billie Holliday bila je središnja tema glazbeno dramske predstave, koja se pred prepunim gledalištem ispred Općine Matulji, održala u sklopu petog po redu Kastav blues festivala.

Biografsku priču o ikoni bluesa, zajednički su napisali glumica Ksenija Prohaska koja nastupa u ulozi Billie Holiday i redatelj Arsen Anton Ostojić, uz pomoć glumca Roberta Kurbaše i pijanista Harija Zlorde.

Životna priča o usponima i padovima, ljubavi, alkoholu, drogi i čežnji za mirom i srećom izvrsno se uklopila u ovogodišnje izdanje Festivala, a veliki broj posjetitelja svjedočio je odličnom nastupu navedenih interpreta. Kako je protekla blues večer u Matuljima pogledajte u video isječku i velikoj fotogaleriji u nastavku teksta.

‘Duša nije ni crna ni bijela, ni žuta ni crvena. Duša jednog čovjeka nema boju i zato svaki čovjek može glumiti sudbinu svakog drugog čovjeka, bez izvanjskog prerušavanja, ako se srcem pripovijeda o osobi čije je srce blisko našem srcu’.

[nggallery id=343]

Ksenija Prohaska – Sings the Blues @ Matulji

Ivan Mellor / Liburnija.net
Foto: David K. / Foto Luigi
Video: Zoran Ventin / Art film

error: Content is protected !!