[FOTO/VIDEO] Kultna opatijska kavana ‘Imperial’ ponovo je otvorena

Intencija je da to bude gradska, a ne hotelska kavana te je najbitnije da pridobije domaću publiku. Kako kavana izgleda pogledajte u našem video prilogu.

Opatija – Nekada kultna kavana hotela Imperial, zatvorena 2012. godine, nakon deset godina ne baš tako slavne povijesti ponovo je otvorena te je dobila i novo ruho. Prostor je preuređen i otvoren tako da već sad možete uživati u slatkim i slanim delicijama. Ponuda je isključivo iz kuhinje i slastičarne LRH-a. Kolači u ponudi nisu skuplji od 30 kn, a ponuda će biti dnevna , tjedna i sezonska kako bi gosti mogli vidjeti kako su nekad živjeli Opatijci, a i kako danas žive. Iz menadžmenta doznajemo da su službeno otvorenje planirali u siječnju, periodu godine kada Opatija spava. Na terasi je ionako živo jer se tu nalaze adventske kućice.

Plan je da se u ponudu uvedu i neke stare slastice po kojima je ova kavana bila poznata ali na novi način. Prostor kavane se proširio i na prostor nekadašnjeg noćnog kluba koji se nalazio na stražnjem dijelu hotela. Prostor nekadašnje kuglane koji se nalazio s lijeve strane ulaza sada je zatvoren jer se tu nalazi wellness. Uglavnom kavana je sada lijepo, ugodno i intimno mjesto pa tako oni koji vole svjež zrak i biti viđeniji mogu sjesti na terasu, a isto tako uživati u miru kavane u zatvorenom dijelu. Ideja menadžmenta je da svatko tko uđe u kavanu Imperial može osjetiti prošlost i budućnost u ugodno provedenom vremenu. Unutrašnji dio kavane može primiti oko sto gostiju, a vanjski oko sto pedeset. Intencija je da to bude gradska, a ne hotelska kavana te je najbitnije da pridobije domaću publiku. Kako kavana izgleda pogledajte u našem video prilogu.

Kultna Opatijska Kavana ‘Imperial’ Ponovo Je Otvorena

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net