FOTO/VIDEO LET3 održao izvrstan koncert u prepunom Amfiteatru @ Matulji

Koncert su otvorili s Pokvarenom ženom, nakon koje su se nizale brojen uspješnice iz njihove dugogodišnje karijere…

Matulji – Jen, dva, tri – trip. Izvrstan koncert održao je sinoć Let3 u prepunom matuljskom Amfiteatru u sklopu Matuljskih ljetnih večeri. Brojna publika željna malo alternativnijeg glazbenog izričaja pohrlila je u bastion ‘polki i valcera’, a ekipa iz Leta 3 odužila joj se na najbolji mogući način – svirkom koja je trajala gotovo 3 sata.

Zoran Prodanović Prlja, Damir Martinović Mrle, Dražen Baljak, Ivan Bojčić i Matej Zec isporučili su publici odličan koncert, a set lista mogla je zadovoljiti fanove iz svih Letovih faza. Kako je Prlja u samom uvodu koncert istaknuo ovo im je bio prvi nastup u Matuljima, a sudeći po atmosferi koja je vladala u Amfiteatru, dobro će ga zapamtiti.

Koncert su otvorili s Pokvarenom ženom, nakon koje su se nizale brojen uspješnice iz njihove dugogodišnje karijere: 999, Sedmi kontinentio, Vjeran pas, Mamne Baneta, Tazi-tazi, Izađi mala, Vjeran pas, Dijete u vremenu, Samo tišu, Izgubljeni, Profesor Jakov, Ero s onoga svijeta, Ero, Drama, Riječke pičke, Kurcem u čelo… Mrle je na bis izveo svoje poznate minijature, a koncert je zaokružen s pjesmama Droga, Nafta, Golub Vaso i izvrsnom ‘Sam u vodi’.

Kuriozitet koncerta je definitivno izvrstan odaziv publike od 7 do 77, što pokazuje da su Matuljske ljetne večeri postala ozbiljna manifestacija koja osim svojom raznovrsnošću i odličnim programima ima i stalnu i vjernu publiku…

Matuljske ljetne večeri nastavljaju se sljedećeg vikenda, u nedjelju 28. srpnja, uz čakavski mjuzikl  Mensura Puhovca “Kalafat, Papagalo i Batana”.

Kako smo se proveli na premijernom nastupu Leta3 u Matuljima provjerite u priloženoj fotogaleriji i video isječku…

LET3 Održao Izvrstan Koncert U Prepunom Amfiteatru @ Matulji

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
error: Content is protected !!