FOTO/VIDEO Lijepom i emotivnom svečanošću školarci se oprostili od Dječjeg vrtića Matulji

Uz oproštaj od školaraca, jučer je na Dječjem vrtiću Matulji podignuta i Zelena zastava povodom dobivanja srebrnog statusa Eko vrtića.

Matulji – Prekrasnom završnom svečanošću pod nazivom „Čarolija života“ tristotinjak djece Dječjeg vrtića Matulja iz Matulja, Rukavca, Jušića, Brešca, Velog Brguda, Muna i Rupe-Lipe pokazalo je svoju veliku kreativnost i razigranost, oprostivši se pjesmom i plesom od svojih stotinjak prijatelja koji će na jesen zakoračiti na novu stepenicu života i vrtićko okruženje zamijeniti školskim.

Tijekom sat vremena u plesnoj predstavi dječaci i djevojčice predstavili su najljepše bajke, od Ljepotice i zvijeri, preko Aladina, Kralja lavova do Male sirene, a završili su lijepom porukom prijateljstva za svoje vrtićke kolege koji kreću u školske klupe.

Kako je kazala ravnateljica Jelena Stepić, „sa sobom će ponijeti vrijednosti koje su tijekom boravka u vrtiću svakodnevno usvajali i kroz prigodan program prikazali, a to su: prijateljstvo, dobrota srca, nesebična ljubav, iskrenost do neba, samopuzdanje, poslušnost, radišnost i znatiželja“.

Uz oproštaj od školaraca, jučer je na Dječjem vrtiću Matulji podignuta i Zelena zastava povodom dobivanja srebrnog statusa Eko vrtića.

– Dječji vrtić Matulji već devet godina uključen  je u međunarodni program Eko – škola i vrijednim trudom naše djece, odgajatelja i roditelja zaslužili smo ponovo podignuti Zelenu zastavu, kazala je Stepić.