FOTO, VIDEO: Lovranci uspješniji u lokalnom derbiju @ Mošćenička Draga

Liburnija.net: NK Draga vs. NK Lovran @ Mošćenička Draga

Igra će zasigurno brzo u zaborav, a Lovranci će pamtiti samo pobjedu i tri boda, a Dražani žaliti što nisu uspjeli zadržati vodeću poziciju na tablici više od jednog kola. Djelić atmosfere pogledajte u foto-galeriji i video isječku koji smo pripremili za vas.

Mošćenička Draga – Utakmice između prvih susjeda oduvijek su na stadione privlačile veliki broj gledatelja, pa tako ni jučerašnja utakmica 15. kola Prve županijske lige između domaćina NK Drage i gostiju NK Lovran, nije bila izuzetak.

Pune draške tribine, kao dodatni sportski motiv, dočekale su nogometaše vodeće Drage i peto plasiranu ekipu NK Lovrana, što je ispunilo sve preduvjete za jednu dobru nogometnu predstavu.

Jedino je travnjak igrališta na Slatini bio mekan i blatnjav, što je i jednoj momčadi umnogome otežalo da pokažu svoje nogometno umijeće. Ključni trenutak utakmice dogodio se u 19′ kad su gosti uputili dugu loptu na zadnju liniju obrane domaćih, a neodlučnost stopera Drage, olakšala je Periši da savlada nemoćnog domaćeg vratara Ramovića. Nakon zgoditka, pa sve do kraja prvog poluvremena Lovran je bio nešto bolji i dominantnija ekipa, dok su Dražani bili potpuno anemični i nemoćni.

U drugom poluvremenu vidjeli smo vrlo malo od igre, Lovranci su odlučili braniti minimalno vodstvo i uopće nisu mislili na igru, Dražani puno bolji nego u prvom poluvremenu, no nedovoljno da se savlada gostujućeg vratara inače nekadašnjeg igrača i mještana Mošćenica, Bradičića.

Igra će zasigurno brzo u zaborav, a Lovranci će pamtiti samo pobjedu i tri boda, a Dražani žaliti što nisu uspjeli zadržati vodeću poziciju na tablici više od jednog kola.

NK DRAGA – NK LOVRAN 0:1
Igralište Slatina
Sudac: Gabrijel Flegar (Rijeka)
Strijelac: 0:1 Periša (19′)
Žuti karton: Nuaj (Draga), Periša, Mujakić, Habalija, Kaligarić (Lovran)

NK Draga: Ramović, Kovačević, Jakopović (od 58′ Hlanuda), Turak, S. Šerifi (od 58′ Nuaj), Ferenčak, Frolja, Rubinić, Kereš, Dž. Šerifi, Adler

NK Lovran: Bradičić, Čavka, Miculinić, Zgodić, Klindić, Periša (od 48′ Jurić), Mujakić (od 70′ Matak), Habalija, Starčić (od 81′ Rupčić), Abram, Vertel (od 18′ Kaligarić)

[nggallery id=669]

Liburnija.net TV – NK Draga vs. HNK Lovran @ Mošćenička Draga 2013.

M. Sinožić / Liburnija.net
Foto, video: Liburnija.net

error: Content is protected !!