FOTO/VIDEO Lovranska fešta od šparuga – 500 porcija fritaje planulo u 10 minuta

Za pripremu fritaje bio je zadužen popularni kuharski duo Doris Vlah i Luka Dančulović, a u zabavnom djelu programa nastupio je Puhački orkestar Lovran, Trio Cukar& caffe te Dj Vedran. Kako je proteklo druženje u Lovranu provjerite u velikoj fotogaleriji i video isječku u nastavku…

Lovran – 19. Festival Šparuga otvoren je danas feštom od šparuga, odnosno velom fritajom koja je planula doslovno u hipu.

Vela Adrianotova padela i ove godine bila u pogonu, a glavni kulinarski čarobnjaci, Doris Vlah i Luka Dančulović, pripremili su 500 porcija ukusne fritaje.

1000 jaja, 30 kilograma pršuta, 30 kilograma šparuga, mladi luk, šafran, maslinovo ulje i na samom kraju kuhana šunka bili su sastojci za koje se ove godine tražila porcija više, a osim guštanja u slanim zalogajima, u ponudi su bile i slastice koje su pripremili kuhari iz LRH-a.

Program je vodila Gordana Brkić Žagar, a u zabavnom djelu programa nastupio je Puhački orkestar Lovran, Trio Cukar& caffe te Dj Vedran.

Osim gastro djela, u organizaciji Turističke zajednice održana je podjela sadnica za privatne iznajmljivače, a veliki interes nije izostao ni za rožice.

Festival šparuga traje do 30. travnja kada će restorani i konobe u Lovranu, Lovranskoj Dragi i Medveji nuditi zanimljive i ukusne menije koje morate probati po popularnim cijenama.

Fešta Od šparuga – 500 Porcija Fritaje Planulo U 10 Minuta @ Lovran

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
error: Content is protected !!