FOTO/VIDEO Lovranski korona trio održao sjajan nastup

Tako je sinoć u fokusu Lovranskog korona tria bio punk i hard rock. Jure Prša (bas), Sanjin Štanc (gitara) i Tino Pavia odsvirali su mini koncert iz kojeg kao apsolutne favorite izdvajamo sjajan singl KUD Idijota ‘Ja sjećam se’ i ‘Black night’ od Deep Purplea.

Lovran – Hrvatska event industrija jedna je od najpogođenijih djelatnosti korona virusom, a sve jača aktivistička inicijativa ‘Glas poduzetnika’ objavila je podatak da tvrtke i obrti koji žive direktno od raznih oblika javnih okupljanja broje oko 2.000 subjekata koji zapošljavaju 10.000 ljudi i prihoduju već navedenih preko 4,5 milijarde kuna godišnje. Toj ‘crnoj budućnosti’ već neko vrijeme neumorno prkosi Tino Pavia koji, poput ‘ludog Gala’ iz večeri u večer priprema sve zahtjevnije koncertne spektakle u vlastitom vrtu.

Tako je sinoć u fokusu Lovranskog korona tria bio punk i hard rock. Jure Prša (bas), Sanjin Štanc (gitara) i Tino Pavia (bubanj) odsvirali su mini koncert iz kojeg kao apsolutne favorite izdvajamo sjajan singl KUD Idijota ‘Ja sjećam se’ i ‘Black night’ od Deep Purplea.

Večeras se svirka nastavlja u domaćen tonu, tj. uz trdo domaći repertoar.

– Danas nam sviraju Marcel Brozović na harmonici ,Eligio Gržin na klarinetu i jedan jedini,nezamjenjivi, sada već naš stalni gost Sanjin Štanc na gitari, gledamo se u direktnom prijenosu od 20:30 sati, najavio je Tino Pavia.

Lovranski Korona Trio – Jure Prša, Tino Pavia I Sanjin Štanc

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
error: Content is protected !!