FOTO/VIDEO Mamma’s Show oduševio gledatelje u Gervaisu @ Opatija

FOTO/VIDEO Mamma’s Show oduševio gledatelje u Gervaisu @ Opatija

Foto, video: David Kurti / Foto Luigi

Mnogobrojni gledatelji uživali su u odličnoj energiji i zabavnim koreografijama rasplesanih mama i tata iz cijele Hrvatske, Slovenije i Srbije.

Opatija – Da godine nisu važne kada je u pitanju ples, glazba i dobra zabava dokazale su sudionice jedinstvenog revijalnog plesnog natjecanja za dobnu skupinu 30+ Mamma’s show, održanog u subotu navečer u centru Gervais.

Mnogobrojni gledatelji uživali su u odličnoj energiji i zabavnim koreografijama rasplesanih mama i tata iz cijele Hrvatske, Slovenije i Srbije.

Show je organiziran prema ideji mame Ane Jugo iz Rijeke kako bi i roditelji plesača koji aktivno plešu dobili mogućnost pokazati na pozornici svoje vještine, a preksinoć je predstavljeno petnaest koreografija dok je između natjecateljskih točaka publiku zabavljao showcase Jennifer Lopez koju je pripremila plesna skupina Porto Ri & Flash dance unit, a program je vodila Marija Mažar u ulozi JLo.

– Ideja se rodila prije dvije godine kada sam gledala nastupe mladih i malo starijih plesača te zamislila kako bi bilo dobro okupiti plesače raznih generacija. Poanta je da rušimo okvire i pomičemo granice. Još se sliježu dojmovi, a pohvale stižu sa svih strana bivše države. Fejs gori danas, i zaista je bilo iznad svih očekivanja. Ipak se tri tjedna ne spavanja isplatilo, poručila je Ana Jugo, ispred Udruge “Cijeli svijet je pozornica” organizatora ovog događaja.

Plesni klub St. Art iz Karlovca osvojio je prvo mjesto za najbolju koreografiju i najbolji muški talent. Drugo mjesto pripalo je skupini Cool Mame iz Slovenije, dok je grupa Facemame osvojila nagradu za najbolji ženski talent. Treće mjesto otišlo je Varaždinkama iz Univerzalnog plesnog studia Feel.

Za sam kraj članica žirija Ivana Banfić izvela je svoju Šumicu, a kako je izgledalo veliko finale u Gervaisu provjerite u priloženom video isječku…

Mamma’s Show Oduševio Gledatelje U Gervaisu @ Opatija

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
error: Content is protected !!