FOTO/VIDEO Marko Škugor moćnim vokalom osvojio opatijsku publiku

Emotivnu izvedbu nadarenog Šibenčanina dobro raspoložena publika redovito je nagrađivala spontanim aplauzom, a njegove izvanredne glasovne mogućnosti učinile su ovu večer pravom glazbenom poslasticom za pamćenje.

Opatija – Sjajni tenor Marko Škugor sinoć je samostalnim koncertom na Ljetnoj pozornici donio dašak romantičnog mediteranskog zvuka u Opatiju. Tijekom dvosatnog nastupa, Škugor je izveo nekoliko vlastitih pjesama i obrada poznatih ljubavnih balada, opernih i dalmatinskih uspješnica koje generacijama osvajaju srca publike. Emotivnu izvedbu nadarenog Šibenčanina dobro raspoložena publika redovito je nagrađivala spontanim aplauzom, a njegove izvanredne glasovne mogućnosti učinile su ovu večer pravom glazbenom poslasticom za pamćenje.

Nakon Škugora, na Ljetnoj pozornici nastupit će i jedan od najposebnijih izvođača hrvatske glazbene scene, Massimo, 29. kolovoza, no prije njega, mališani će još jednom imati priliku za druženje, 22. kolovoza, na predstavi „Tarzan“ zagrebačkog Kazališta Tvornica lutaka. „Tarzan“ je priča o izdržljivosti, upornosti i hrabrosti, o ljudskosti i simbiozi čovjeka i prirode – vrlinama koje će nove generacije djece koje odrastaju uz računala prepoznati u glavnom liku.

Marko Škugor Moćnim Vokalom Osvojio Opatijsku Publiku

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
error: Content is protected !!