FOTO/VIDEO Maškarani tanac uz Duleta, Bonacu i Jubića obilježen ‘biserima’ iz periske @ Opatija

Da sve ne ostane samo na pjesmi i veselju pobrinuo se Vladimir Gudac koji je Duletu predao prigodan poklon povodom realizacije 36. Balinjerade, no osim Gudca tata balinjerade na dar je dobio i miću drvenu škatulicu s motivom hotela Kvarner u kojoj je mala balinjera doputovala iz daleke Australije. Cijelu priču o periski i biserima pogledajte u priloženom videu…

Opatija – Posljednji ovogodišnji maškarani tanac održan je sinoć u caffe baru Barić. Za glazbenu kulisu po užance bio je zadužen pusni gradonačelnik Duško Jeličić Dule i njegova Bonaca, za ovu priliku ‘pojačani’ s Jubićem na harmonici.

Da sve ne ostane samo na pjesmi i veselju pobrinuo se Vladimir Gudac koji je Duletu predao prigodan poklon povodom realizacije 36. Balinjerade, no osim Gudca tata balinjerade na dar je dobio i miću drvenu škatulicu s motivom hotela Kvarner u kojoj je mala balinjera doputovala iz daleke Australije. Unikatni dar, perisku s Balinjerama te škatulicu s 50 bisera, pratila je priča koju je za ovu priliku Gudac podijelio s prisutnom publikom.

— Ono kako ča san va Stereu rekal srce mi je ogromno. Ovo o biserima je istina, a va ono vreme san va Trste za sakega mogal dobit milijun lir, istaknuo je Dule.

Osim Duleta za doprinos ovogodišnjoj Balinjeradi Gudac je darivao i nekolicinu zaslužnih koji su na dar dobili maskice za oči s motivom balinjere…

Cijelu priču o periski i biserima pogledajte u priloženom videu…

Maškarani Tanac Uz Duleta, Bonacu I Jubića Obilježen ‘biserima’ Iz Periske @ Opatija

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
error: Content is protected !!