FOTO, VIDEO: Masovnim okupljanjem pred gradskom upravom nogometaši upozorili da je stadion potreba stotina sportaša @ Opatija

Podršku NK Opatija dali su vijećnici vladajuće većine okupljene u koaliciji SDP-AM-IDS-UK-HSU, Neven Varljen koji se pojavio u dresu opatijskog nogometnog kluba. U nastavku pogledajte video-prilog s današnjeg okupljanja nogometaša pred gradskom upravom, a na ovom linku fotogaleriju.

Opatija – Atraktivnom “masovkom” pred zgradom gradske uprave, odnosno ispred susjedne zgrade suda, dočekali su danas članovi Nogometnog kluba Opatija gradske vijećnike – okupljanjem u velikom broju pokazali su kako je novi stadion potreba za stotine gradskih sportaša. Nova je to inovativna akcija opatijskih nogometaša, koji su već i zanimljivom internetskom kampanjom, osobito na društvenim mrežama, senzibilizirali javnost za svoje zahtjeve – ispunjenje političkih obećanja aktualnog gradonačelnika Dujmića iz nedavne kampanje i izgradnja stadiona prema drugoligaškim propozicijama.

Podsjetimo, Dujmić je u kampanji predstavnicima kluba svečano uručio idejno rješenje rekonstrukcije nogometnog stadiona, istovjetno onome na koje su iz NK Opatija prije dvije godine dali primjedbe da ne zadovoljava njihove potrebe. Nogometaše, koji su trenutačno vodeći u 3. HNL i imaju realne šanse plasmana u Drugu ligu, Dujmić je uvrijedio i nedavnom izjavom kako je Opatiji sasvim dovoljan trećeligaški klub.

Podršku NK Opatija dali su vijećnici vladajuće većine okupljene u koaliciji SDP-AM-IDS-UK-HSU, osobito Neven Varljen koji se pojavio u dresu opatijskog nogometnog kluba.

Predsjednik NK Opatija Robert Perčić kazao je kako se ovdje ne radi o prosvjedu, već su iskoristili scenografiju za svoje godišnje slikanje za kalendar. Danas će se na sjednici Vijeća raspravljati o idejnom projektu rekonstrukcije stadiona, koji su nogometaši ocijenili lošim.

– Ne znam koji je ovo projekt, bilo je nekoliko varijanti u proteklih pet godina otkako smo počeli upozoravati na loše stanje stadiona. Mi se ne bavimo politikom, nego sportom, cijelo vrijeme upozoravamo da je stanje stadiona loše, a sada smo u posljednje vrijeme samo intenzivirali te napore jer želimo da se ispune dana obećanja. Želimo da se do kraja godine izabere izvođač idejnog rješenja, da se napravi i izvedbeni projekt čim prije i da se 2019. godine krene u rekonstrukciju stadiona, kazao je Perčić.

U nastavku pogledajte video-prilog s današnjeg okupljanja nogometaša pred gradskom upravom, a na ovom linku fotogaleriju.

Masovnim okupljanjem pred gradskom upravom nogometaši upozorili da je stadion potreba stotina sportaša @ Opatija

Davor Žic / PodUčkun.net

error: Content is protected !!