ERSTE AD

FOTO, VIDEO: Matjaž Kek – Čestitke igračima i veliko hvala navijačima

nk inter hnk rijeka zapresic 2017 (5)

– Zasluženo smo pobijedili, čestitke igračima i veliko hvala navijačima na podršci. Veseli pobjeda nakon toliko vremena u Zaprešiću, rekao je Matjaž Kek nakon nove važne pobjede na putu prema konačnom cilju. Što je još Kek apostrofirao pogledajte u priloženom video isječku, a veliku fotogaleriju iz Zaprešića na ovom linku

nk inter hnk rijeka zapresic 2017 (6)

Zaprešić – Nogometaši Rijeke i trener Matjaž Kek napokon su pokorili Zaprešić. Nakon deset godina Rijeka je stigla do prvenstvene pobjede na gostovanju kod Intera.

– Zasluženo smo pobijedili, čestitke igračima i veliko hvala navijačima na podršci. Veseli pobjeda nakon toliko vremena u Zaprešiću, rekao je Matjaž Kek nakon nove važne pobjede na putu prema konačnom cilju.

– Stvarali smo šanse, a na kraju smo se doveli u situaciju da se iz jedne duge lopte može svašta dogoditi. Već za tri dana čeka nas teška utakmica. Nismo najsretniji s rasporedom, ali kada si na vrhu moraš biti na to spreman. Sada bi svi željeli Rijeku pobijediti i to nam mora biti kompliment, zaključio je Matjaž Kek.

I. M. / HNK Rijeka / PodUčkun.net
Foto: Marin Ružić
Video: HNK Rijeka

error: Content is protected !!