FOTO, VIDEO: Matjaž Kek – Kada daš gol u 94. minuti moraš biti zadovoljan

rijeka_dinamo_2015_remi_kantrida (23)

Iako se već činilo da će svi bodovi put Zagreba, u 94. minuti se ukazao Radošević i sjajnim udarcem s 25 metara poravnao rezultat. Vide isječke s izjavama Radoševića i Keka pogledajte u nastavku, a veliku fotogaleriju na ovom linku

rijeka_dinamo_2015_remi_kantrida (25)

Rijeka – Matjaž Kek, trener Rijeke, bio je zadovoljan rezultatom nakon remija protiv Dinama (2:2) u 27. kolu MAXtv Prve lige. Zagrebački klub i dalje je neporažen u prvenstvu, ali pogodak Josipa Radoševića u 94. minuti imao je okus pobjede za Rijeku iako je u konačnici momčadi s Kantride donio remi.

– Kada daš gol u 94. minuti moraš biti zadovoljan. Jeftino smo primili dva gola. Znali smo da će Dinamo biti jači u pasu, tu smo slabo parirali. Nismo bili dovoljno hrabri prema naprijed. Kada smo napravili zamjene pokazali smo da nismo klonuli. Napravili smo pritisak i stigli smo do udarca koji nam je donio bod – rekao je Matjaž Kek.

rijeka_dinamo_2015_remi_kantrida (35)

Iako se već činilo da će svi bodovi put Zagreba, u 94. minuti se ukazao Radošević i sjajnim udarcem s 25 metara poravnao rezultat.

– U drugo poluvrijeme smo ušli malo lakše, ali srećom vratili smo se. Mi smo u stanju rasti kao momčad i pojedinačno, pa ovo može biti pozitivan rezultat i prilika za pripremiti se još bolje. Pogodak? Ja obično ostanem u obrani, ali došla mi je lopta i hvala Bogu smjestio sam je unutra. U Kupu nam sada slijedi jedna sasvim nova utakmica za koju će nas trener dobro pripremiti i dati savjete kako ostvariti pozitivan rezultat – rekao je Josip Radošević.

Veliku fotogaleriju na ovom linku

I. M. / HNK Rijeka / PodUčkun.net
Foto: Marin Ružić
Video: HNK Rijeka

error: Content is protected !!