FOTO, VIDEO – Matjaž Kek: Kapa dolje navijačima @ Pula

nk_rijeka_nk_istra_pula_polufinale_kupa_2014 (2)

Odmah nakon utakmice igrači Rijeke, taman što su proslavili uspjeh plasmana Kupa za klupsku kameru podijelili su emocije novog uspjeha ove generacije Rijeke. Video isječak pogledajte u nastavku teksta, a veliku fotogaleriju iz Pule na ovom linku

Ivan Močinić

Ivan Močinić

Pula / Rijeka – Kao što smo već izvjestili, neposredno po završetku utakmice, Rijeka je finalu Hrvatskog nogometnog kupa. Pobjedom u Puli 1:0 protiv Istre 1961 potvrdila je da je ovom trenutku bolja momčad. Trener HNK Rijeke Matjaž Kek na press konferenciji nakon utakmice imao je puno riječi hvale za svoje igrače, ali i navijače.

– Nemam toliko kapa koje bi htio podijeliti ovim divnim navijačima. Ovo je bila treće koji mi je dao oružar Gashi. Kad imaš ovakve navijače iza sebe i kad imaš ovakvu atmosferu onda je sve lakše. Meni je i jako bilo bitno, rekao bih isto i kao rezultatski uspjeh da je na terenu sve bilo korektno. Pobijedio je nogomet. Od srca čestitam igračima. Kapa dolje i njima i navijačima – rekao je Kek i nastavio.

– Mi smo zasluženo u finalu. Nakon dvije pobjede došli smo do jednog lijepog rezultata – finala nacionalnog Kupa. Za ovu generaciju je to rezultat koji se pamti. Nije bilo lako ni na Kantridi ni danas, ali mislim da smo bilo bolji.

Matjaž Kek

Matjaž Kek

Problema s ekipom bit će u sljedećoj utakmici Rijeke, a to je opet gostovanje u Puli u nedjelju.

– Močinić je dobio udarac i sad je na šivanju. Puklo mu je čelo i otpada za nedjelju. Neće biti ni Maleša zbog kartona, ali nekako ćemo se već skrpat.

Odmah nakon utakmice igrači Rijeke, taman što su proslavili uspjeh plasmana Kupa za klupsku kameru podijelili su emocije novog uspjeha ove generacije Rijeke. Evo što su rekli Andrej Kramarić i Josip Brezovec.

Veliku fotogaleriju iz Pule na ovom linku

N. Cvjetović / PodUčkun.net
Foto: Marin Ružić
Video: HNK Rijeka

error: Content is protected !!