FOTO/VIDEO Matulji Etno Jazz – Matea Majerle, Mario Šimunović i Grapevine babies donijeli dašak world musica i funka u Amfiteatar

Večeras nas u Amfiteatru očekuje nastup klape Skalin, pod nazivom ”Na matujskeh skalineh…”, koji je na rasporedu u 21 sat.

Matulji – Između dva klapska nastupa u matuljskom Amfiteatru sinoć se održala manifestacija Matulji Etno Jazz. Manifestacija koja je posvećena world musicu, ovog puta ugostila je sjajnu pjevačicu Mateu Majerle i gitaristu Maria Šimunovića te riječki funk band Grapevine babies.

Matea i Mario poveli su publiku na zanimljivo putovanje raznim glazbenim žanrovima, a publika je imala prilike poslušati sjajne vokalne izvedbe, kao i zanimljive gitarističke pasaže koji su bili sušta suprotnost mnogobrojnom glazbenom kolektivu, tj. ekipi banda Grapevine babies.

Čak 13 članova banda matuljskoj publici priuštilo je guštanje u funky rifovima, neobičnim ritmovima i harmonija te žestokim rock solažama. Izrazito energičan band publici se predstavio prvenstveno autorskim materijalom i s dvije obrade bandova Hot chocolate te Sly and the Family Stone.

Večeras nas u Amfiteatru očekuje nastup klape Skalin, pod nazivom ”Na matujskeh skalineh…”, koji je na rasporedu u 21 sat.

Osim u nastupu Klape Skalin publika će moći uživati i u pjesmama Klape Škvadra iz Slovenije, dugogodišnjih prijatelja Klape Skalin, ali i u zvucima harmonike Eme Sušanj i Doriana Rubeše. Klapu Skalin na klavijaturama pratit će renomirani pijanist Mateo Žmak.

Matulji Etno Jazz – Matea Majerle, Mario Šimunović I Grapevine Babies Donijeli Dašak World Musica I Funka U Amfiteatar

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank

 

 

 

error: Content is protected !!