FOTO/VIDEO Memorijalni turnir Dubravko Dukić Gule okupio brojne prijatelje ‘Najvećeg’ te ljubitelje sporta i dobre glazbe

Kako je proteklo druženje provjerite u priloženoj fotogaleriji i video isječku…

Kastav – Brojni ljubitelji nogometa, briškule i trešete, dobre glazbe i izvrsne zabave okupili su se prošle subote kod Caffe bara Tin gdje je održan 3. Humanitarni memorijal Dubravko Dukić Gule.

Dobra atmosfera trajala je od ranih poslijepodnevnih sati kada su krenuli turniri u kartama i nogometu – borba tri na tri u „kavezu“ okupila je čak 24 ekipe, a svega nešto manje, njih 19, natjecalo se u briškuli i trešeti. Na nogometnom turniru u borbi tri na tri u „kavezu“ prvo mjesto osvojila je ekipa Tometići, drugo Tin caffe bar, treće Forest pub, a četvrto Matulji.

Par Vukelić/Vukelić bio je najbolji u kartama. Drugo mjesto osvojio je par Šepić/Đani, treće Milković/Marković, a četvrto Vadlja/Medica.

U večernjim satima krenuli su glazbeni nastupi bendova Reaktiva, Kožne Jakne i Canotti dok je program zaključio nastup Maura Staraja i La bande, a publiku je zabavljao i DJ Robi. Sav prihod od kotizacija i konzumacija namijenjen je u humanitarne svrhe. Ulaz i fažol su bili besplatni, a cjelokupnu manifestaciju podržali su Grad Kastav te mjesni odbori Spinčići, Rubeši i Kastav.

Memorijalni Turnir Dubravko Dukić Gule Okupio Brojne Prijatelje ‘Najvećeg’ Te Ljubitelje Sporta I Dobre Glazbe

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank