FOTO: Mystic show oduševio publiku @ Centar Zamet

mystic_show_zamet_rijeka

Veliko finale večeri bila je jedna od najopasnijih svjetskih iluzija koja još nikad nije izvedena na ovim prostoru, a počela je punjenjem vodenog tanka izrađenog od čelika i neprobojnog stakla u kojega je napunjeno 670 litara vode. Nakon toga Andrej Škedel se je zavezan lancima i lokotima popeo do gornjeg ruba tanka i uronio u tank ispunjen vodom. Video siječak objavljujemo uskoro, a veliku fotogaleriju pogledajte na ovom linku

Rijeka – Atraktivan scenski spektakl Mystic show preksinoć je u Centru Zamet mnogobrojnoj publici pružio dva sata uživanja u neobičnom i mističnom svijetu magije i iluzije. Mystic show počeo je zanimljivim laser showom iza čega je uslijedila atraktivna točka pojavljivanja jednog od četvorice mađioničara – Andreja Škedela koji se je samo stvorio na pozornici i prvim pojavljivanjem oduševio publiku.

mystic_show_zamet_rijeka_1

Cijeli program je osmišljen na način da su se publici predstavile različite grane bavljenja mađioničarstvom te putovanje kroz povijest te evoluciju magije od samih početaka u kojima su se koristili rekviziti iz svakodnevnog života pa do velikih i složenih iluzija.

Kroz iduća nešto više od dva sata programa na pozornici su se osim Andreja Škedela publici predstavili i ostali mađioničari i izveli više od 20 točaka. Casper je tako publiku zadivio odrubljivanjem i paljenjem glave svoje asistentice što je priznata iluzija u svjetskim razmjerima te levitacijom predmeta i osoba iz publike.

Magic Albin je izveo svoju poznatu veliku iluziju probadanja asistentice kopljima uz pomoć atraktivnog rekvizita, zanimljivo te lebdjenje željezne kugle. Comedy mađioničar Stefano donio je dašak humora i magiji pristupio na ležerniji način te je nasmijao prisutne u nekoliko zanimljivih točaka te parodijom na točku pomičnog sanduka koju je neposredno prije njega izveo Magic Albin.

Osim navedenih točaka Andrej Škedel se je publici predstavio sa nizom manipulacija, nevjerojatnom izmjenom s asistenticom u drvenom sanduku te probadanjem asistentice mačem. Tijekom cijelog programa scenski nastup obogatile su odlične plesačice riječkog Ri DANCE – a koje su svojim jedinstvenim koreografijama i osebujnim kostimima oduševile publiku.

mystic_show_zamet_rijeka_2

Veliko finale večeri bila je jedna od najopasnijih svjetskih iluzija koja još nikad nije izvedena na ovim prostoru, a počela je punjenjem vodenog tanka izrađenog od čelika i neprobojnog stakla u kojega je napunjeno 670 litara vode. Nakon toga Andrej Škedel se je zavezan lancima i lokotima popeo do gornjeg ruba tanka i uronio u tank ispunjen vodom. Asistentice su tank zatvorile poklopcem te ga zaključale lokotima. U tom je trenutku na velikim video ekranima počelo odbrojavanje vremena i euforija u dvorani je rasla.

U dva se je navrata pokriveni tank otkrio i publika je mogla vidjeti mađioničara kako se uronjen u vodu pokušava osloboditi iz lanaca. Nakon što su prošle više od 3 minute od kada je ušao u tank, a s obzirom da još uvijek nije izašao iz njega na pozornici je zavladala panika i odlučeno je izvući Andreja iz tanka. Asistentice su otkrile prekriveni tank i u njemu nije bilo mađioničara. U tom se je trenutku mađioničar pojavio na suprotnoj strani dvorane i uz ovacije publike vratio se je na pozornicu gdje su mu se pridružili ostali izvođači. Ovom točkom je završen nesvakidašnji scenski spektakl u kojemu je uživalo mnoštvo publike.

Video siječak objavljujemo uskoro, a veliku fotogaleriju pogledajte na ovom linku

mystic_show_zamet_rijeka_3

I. Mellor / PodUčkun.net
Foto: Tomislav Zemanek

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net